Sendiah je kao mala doživela nenormalnu tragediju: Ali kada joj je umrla majka danima nije izlazila iz kuće

Senidah je velika muzička sila, uvek spremna da osvoji publiku, da ih dobro zabavi, ali iza njene razigrane i raspevane ličnosti krije se velika tuga

Objavljeno: 04.09.2024. 07:30h
Autor:
Foto: Printscreen/Instagram

Senidah retko daje intervjue, a još ređe priča o svom privatnom životu. Na pragu četrdesete, ona je uvek pozitivna, nasmejana, spremna da zabavi i osvoji publiku. Malo ko zna da se iza te jake ličnosti krije teška sudbina:

"Nedostaje mi moja porodica koje već neko vreme nema. Ali oni su gore, sigurno me gledaju, " kaže pevačica pokazujući ka nebu.

foto: Printscreen/Instagram

O sudbini njenih roditelja Kuriru je ispričala komšinica poznate pevačice:

"Otac joj je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kad je bila mala. Majka joj je tada teško povređena, a sestra ostala u komi. Srećom, Senidah je prošla nepovređena. Ta tragedija obeležila je njen život. Mislim da se nikada nije potpuno oporavila od toga. Pre deset godina, mislim da je tada imala 27 godina, izgubila je i majku koja joj je bila najveći životni oslonac i podrška. Ona je to jako teško podnela. Zatvorila se u stan i mesecima nije izlazila napolje. Bile su jako bliske, a Senida danas toliko sliči svojoj majci da je to neverovatno. Kao da su bliznakinje. Kad je vidim, kao da joj vidim majku,"ispričala je komšinica.

foto: Printscreen/Instagram

Iako o sebi i svom privatnom životu ne voli pričati javno, pevačica je prošle godine iskreno prvi put progovorila o pokojnoj majci, kako se nosi s gubitkom i kako je zadnja dva albuma posvetila upravo njoj.

"Puno toga mi je ostalo od mame. Ona mi je stalno govorila da sam posebna. Da sam savršena. Neka rođaka joj je na to rekla kako niko nije savršen. Moja mama kaže: "Moja Senida je savršena." Ja sam njoj bila super. Bila mi je prijateljica, mogle smo se smejati i svašta, ali čim bi me pogleda preko, nisam smela ni pisnuti – ispričala je 38-godišnja slovenska pevačica čije je pravo ime Senida Hajdarpašić.

"Od njene smrti prošlo je deset godina. Nije lako. Ni danas nije lako. Tada misliš da nećeš preživeti, ako se njoj nešto dogodi, idem i ja za njom, ali ono, tu si, ideš dan za danom. Kao lakše je, ali setiš se uspomena i pitaš se: "Gde je ta osoba? Gde je ta osoba i zašto je nema?" Nije lako, pogotovo kada imam teže dane. Baš je teško, ali ne smem se prepustiti tim momentima," ispričala je pevačica za Blic.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram

(Večernji.hr)