Ovoj Srpkinji je Leonardo Dikaprio promenio život iz korena: Očarala svet, a druži se s našom čuvenom rijaliti učesnicom

Dajana Gudić godinama niže uspehe u Holivudu, a u Srbiji je retko ko prepoznaje...

Objavljeno: 29.08.2024. 22:42h 23:39h
Foto: Printscreen Instagram - dajanagudic

Dajana Gudić jedna je od retkih dama sa naših prostora koja je uspela da očara i osvoji Holivud. Naime, nakon beogradske premijere njenog novog filma „Impuls“, prestonica bruji o zanosnoj plavuši. Sa svega 15 godina otišla je u Ameriku sa velikim snovima i svi su postali stvarni!

Nije želela da ode iz rodne Bosne i Hercegovine, ali su njeni smatrali da joj SAD pruža više šansi za uspeh.

“Moji roditelji je trebalo zajedno da idu u Ameriku, ali su se razveli kada sam imala samo sedam godina. Nakon toga je tata sam otišao kao izbeglica, a nakon godinu dana moji roditelji su odlučili da idem kod tate kad završim osnovnu školu, jer u Americi imam više prilika za uspeh. Otišla sam isključivo zbog školovanja. U međuvremenu je mama dobila ćerku, a ja sestru i bilo mi je jako teško da ih ostavim. Bile smo kao tim, svakodnevno smo bile zajedno i odjednom se sa njima čujem samo na deset minuta jednom nedeljno. To mi je bilo jako teško.

Prvih nekoliko godina u Americi prolila je mnogo suza, bilo joj je jako teško, jer je društvo ismejavalo.

“Nisu me odmah prihvatili. Iako su Amerikanci navikli na strance, ja nisam dobro pričala engleski na početku i dešavalo mi se da me ismevaju, da mi se nasmeje ceo razred. Bili smo tinejdžeri i to mi je nekako danas prihvatljivo da taj uzrast ne prihvata razlike i greške. Bila sam nesrećna prvih nekoliko godina u Americi i bilo mi je jako teško, ali sam u međuvremenu sazrela i očvsrnula.

Preseljenje u Los Anđeles, modeling i poznanastvo sa Leonardom Dikaprijem promenilo joj je život.

Posle poziva producenta Tejlor Čin, za, ovoj lepotici se dešava veliki obrt u životu. Zahvaljujući njemu započela je glumačku karijeru, a jedna od rola pripala joj je i u filmu Džejmija Foksa „All Star Weekend“, u kojoj igraju mnoge holivudske zverke.

“Kad sam imala 23 godine, nakon završetka žurnalistike preselila sam se u Los Anđeles i počela sam da se bavim modelingom. Tu sam upoznala mnoge ljude iz svetskog džet seta. Nakon pet dana življenja u Los Anđelesu upoznala sam Leonarda Di Kaprija i preko njega još mnoge poznate ljude koji su mi kasnije pomogli i sa kojima sam radila mnoge projekte. Taj krug poznatih ličnosti u Los Anđelesu je jako mali i kad vide da nisi fan, da ih ne slikaš, prihvate te i postaneš deo njihove grupe”, kaže Dajana koja se, pored Dikaprija, druži i sa Evom Longorijom i Šer, a rado posećuje i žurke na koje dolaze Rijana i Bijonse.

foto: Printsreen Instagram - kijakockar

Sa druge strane, Dajana nikako ne zapostavlja ni svoje prijatelje iz Srbije, a malo ko zna da su njene dobre drugarice - rijaliti pobednica Kije Kockar, kao i manekenka Ivana Korab, koje su došle na premijeru, kako bi podržale svoju drugaricu.