Ona je kraljica ulične mode i krši sva modna pravila: Žene obožavaju njen stil, a ona puca od samopouzdanja

Glumica Kejti Holms je nekrunisana kraljica ulične mode i krši sva modna pravila, a izgleda božanstveno.

Objavljeno: 29.08.2024. 15:41h
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kejti Holms izgleda vrlo šik dok ponovo samostalno šeta ulicama Njujorka. Glumica koja s pravom nosi titulu kraljice ulične mode ponovo je pokazala da za nju uvrežena modna pravila nisu obavezna.

Ona je zahvaljujući svom modnom izrazu stekla reputaciju kraljice ulične mode, pojavljujući se u upečatljivim kombinacijama.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Spoj ležernosti i elegancije Kejti najčešće bira udobne i šik komade koji nisu podložni prolaznim trendovima. Kada pronađe savršeni komad, poput baletanki, torbe ili farmerica, nosi ga tokom cele sezone u različitim kombinacijama. Ne boji se ni hrabrih kombinacija, kao što je nedavni spoj trenerke i košulje s životinjskim printom.

Nespojivo je spojivo

Ovaj put, njen izbor je bila košulja i suknja, a u Kejtinoj verziji to je bila svetloplava teksas košulja u kombinaciji s dugom zelenom suknjom. Stajling su upotpunile crne ravne baletanke koje nosi već nedeljama, dok je na ramenu nosila svetlosmeđu kožnu torbu s potpisom omiljenog brenda Khaite, kao i torbu za knjige.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

S minimalno šminke i velikim sunčanim naočarama koje su joj prekrivale lice, Kejti je izgledala vrlo ležerno, ali ne dovoljno da prođe nezapaženo u središtu Menhetna.

I dok se košulje na suknje obično nose uvučene u struk kako bi se postigao elegantan izgled, Kejti je i ovog puta svom stajlingu dala prepoznatljiv pečat. Košulju je nosila preko ruba suknje, s delimično zakopčanim dugmadi, što je celokupnom izgledu dalo vrlo opušten prizvuk.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uvek verna svom stilu

Inače, sama Kejti Holms kaže da je izuzetno polaskana pažnjom koju dobija zbog svog modnog stila, ali i da ne želi da Holivud diktira njen način života ili oblačenja.

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Kao glumica, nisam stalno bila fotografisana na ulici. Sada je drugačije i to mi prija, ali ne menja način na koji živim ili se oblačim. Odlučna sam da imam svoj život i ne dopuštam da ova industrija diktira odluke koje su jednostavne poput onoga što nosim ili komplikovane poput onoga što radim. Ne želiš se ničega bojati, zar ne?", dodala je.

(Stil/ Wanted)

Bonus video: