Prelepa Šeherezada opet iznenadila svojim izgledom: Promenila imidž i sada je potpuno drugačija

Prelepa Šeherezada ponovo je rešila da promeni svoj imidž.

Objavljeno: 25.08.2024. 16:10h
Autor:
Foto: Printscreen Instagram / berguzarkorel

Jedna od najuspešnijih turskih glumica Berguzar Korel koja je stekla popularnost ulogom Šeherezade u hit-seriji "Hiljadu i jedna noć" ponovo je promenila imidž.

Berguzar Korel, supruga turskog glumca Halita Ergenča, poznatog po naslovnoj ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni", fanovima na društvenim mrežama rado pokazuje detalje iz privatnog života.

Lepa Šeherezada je u novembru prošle godine sve iznenadila drastičnom promenom, kada je odlučila da skrati kosu i postane plavuša. Međutim, sada se ponovo vratila nekadašnjoj nijansi i to zbog nove uloge. Nije poznato, međutim, šta snima.

Berguzar Korel navela je da je uzbuđena zbog serije "Dugum", te je objavila jedan citat.

"Zapamtite, niti jedan kriminalac ne može pobeći od miliona", poručila je tada. Kako je objasnila, reč je o prvom lokalnom Amazonovom detektivskom trileru.

foto: Profimedia

Da podsetimo, Berguzar Korel dolazi iz poznate turske glumačke porodice, a širom sveta se proslavila ulogom Šeherezade. U seriji "Hiljadu i jedna noć" glumila je uz Halita Ergenča, koji je postao njen ljubavni par i u privatnom životu. Korel (40) i 12 godina stariji kolega upoznali su se dok je on bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi. Zbog bračnog statusa prvo je skrivao simpatije prema Berguzar, ali mu to nije dugo uspevalo. Kako su pisali turski mediji, zbog suprugove preljube Gizem je abortirala njihovo dete.

Godine 2009. izgovorili su sudbonosno "da". U braku su dobili troje dece - sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu.

Stil/Blic Žena

Bonus video: