Horoskop za 23. avgust: Vodolija danas ne sme da bude surova prema partneru, dok će Devica upoznati nekog novog

Dnevni horoskop za 23. avgust kaže kako će Bikovi morati da rade taktički, dok Lav razmatra ponuđene šanse

Objavljeno: 23.08.2024. 05:00h
Autor:
Dnevni horoskop za 23 avgust 2024 godine, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ovan

Posao: Za očekivati je da većina Ovnova oseti dodatni pozitivan impuls pre svega kada su liderske uloge i poslovne inicijative u pitanju. Hrabro napred.

Ljubav: Preokupacija profesionalnim zadacima i obavezama oduzeće Ovnovima mnogo vremena i energije pa nije isključeno pasivnije ponašanje kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Za tipične Bikove je od velikog značaja da i dalje pažljivo procenjuju kompletnu situaciju na profesionalnom planu i taktički doziraju angažovanje, prvenstveno u segmentu organizacije.

Ljubav: Akcenat bi mogao da bude na sređivanju utisaka i konsolidovanju sopstvenih snaga kada su ljubavna dešavanja u pitanju, a bolji period za konkretnije poteze tek nailazi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Na sve moguće načine pokušajte da iskoristite novi talas pozitivne poslovne klime, a ukoliko se dogodi manji zastoj nemojte nikako odustajati jer povoljnije okolnosti tek nailaze.

Ljubav: Imate realne šanse da eventualne nesuglasice i verbalne nesporazume sa dragom osobom izgladite na zadovoljavajući način, stoga ne žalite truda i vremena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Jedan posve užurban dan kako u dogovorima i pregovorima oko poslovnih ciljeva, tako i na planu realizacije obavezaje pred Rakovima, pa je na vama da se uz dodatne napore potrudite da se adekvatno prilagodite.

Ljubav: Rutinsko rešavanje aktuelnih stvari na polju ljubavnih relacija, trebalo bi da bude prioritet većine predstavnika ovog znaka.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Objektivno posmatrano više elemenata bitnih za profesionalno delovanje naklonjeno je vašim nazorima i ciljevima, ali ipak malo bolje razmotrite ponuđenje šanse i prilike posebno kada su nepoznanice u pitanju.

Ljubav: Postoji talas pozitivne energije koji donosi nova poznanstva ili približavanje osobi koja je već zaokupirala vaše srce, pa je za očekivati da vaš šarm pleni na svakom koraku. Uživajte.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Uobičajena racionalnost i praktičnost u načinu korišćenja energije pratiće Device ovog radnog dana, tako da se očekuje da sve svoje profesionalne obaveze završite na vreme i korektno.

Ljubav: Znatno stabilnija klima na emotivnom planu doprinosi i pozitivnijem osećanju i ponašanju pripadnika ovog sazvežđa, pa bi mogli malo više da se angažujete posebno kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pred Vagama je period da iskažu svoj kreativni potencijal ili se eventualno istaknu na pronalaženju nekog kompromisnog rešenja koje niko do sada nije uspeo da uvidi i realizuje.

Ljubav: Potencijalno lep dan očekuje vas i u sferi ljubavi, ali pod uslovom da ništa ne forsirate. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Pokušajte da zbog slabije koncentracije ne napravite propust koji se može manje ili više odraziti na krajnje rezultate.

Ljubav: Nikako nemojte bežati od suočavanja sa aktuelnom problematikom i ostavljati vremenu da učini svoje. Što pre razrešite situaciju, to vas u budućnosti očekuje mnogo lepših stvari.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred tipičnim Strelčevima, bilo posmatrano iz ugla motivacije, bilo na polju organizacije i komunikacije.

Ljubav: Uobičajen dan ispunjen rutinom sa svim pratećim stvarima očekuje Strelčeve ovog dana na ljubavnom planu.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Budite spremni da ozbiljno zapnete i da se dodatno angažujete na poslovnom planu, naročito u onim segmentima gde nije vaša kompentencija presudna.

Ljubav: Nikako nije povoljan trenutak za potenciranje ljubavnih dilema i njihovo razrešavanje. Budite strpljivi pre svega.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Najvažniji poslovni aspekti uklapaće se danas u vaš sistem vrednosti i stvoriti solidnu osnovu za realizaciju ideja i vizija koje su često nerazumljive ili neprihvatljive za ostatak okruženja.

Ljubav: Ukoliko želite da stavite tačku na nešto što vam ne ide u prilog kada su ljubavna dešavanja u pitanju, potrudite se makar da to ne uradite na surov način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Radni elan i odgovoran odnos prema poslu i obavezama biće prisutni kod većine pripadnika ovog sazvežđa, uz upozorenje na oprez u komunikaciji sa nadređenim osobama.

Ljubav: Bilo bi dobro da raščistite neku dilemu zaostalu iz prošlosti, kako biste mogli opušteno da se upustite u nadolazeće ljubavne događaje.

Zdravlje: Vrlo dobro.