Dok Šumaherova bivša žena kipti od besa, on uživa u ljubavi sa dečkom: Poljupci pucaju na sve strane

Slike Šumahera i njegovog dečka uveliko su osvanule dok njegova bivša žena kipti od besa.

Objavljeno: 21.08.2024. 16:33h 16:41h
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od trenutka kada je bivši vozač Formule 1, Ralf Šumaher otkrio da već neko vreme živi sa muškarcem i da je gej, javnost ne prestaje da bruji o ovom slučaju. Dok njegova bivša žena kipti od besa, tvdeći da nije znala da je njen suprug gej, on uživa u ljubavi sa dečkom, baškareći se na jahti.

Drama je nastala kada je Šumaher izašao u javnost sa informacijom da ima dečka, tvdeći da je njegova supruga sve vreme bila upućena u njegovu naklonost ka muškom polu. S druge strane, Kora žali što je "protraćila" vreme sa njim.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, par je bio u braku 14 godina dok se nisu rastali davne 2015. i dobili sina Davida, koji je takođe trkački vozač.

"Volela bih da me je Ralf uključio ili me barem pustio da budem deo njegove odluke. To bi bio znak poštovanja", rekla je ona za "Der Špigel".

"Tokom njegove karijere u F1, bilo je mnogo glasina o njemu. Tražila sam od njega da pojasni da li je istina to što se govori, ali je on to uvek demantovao govoreći mi da sve umišljam i da mi je možda potrebna psihološka pomoć."

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Danas se osećam iskorišćeno tokom braka. Osećam se kao da sam protraćila svoje najbolje godine. Postavljam sebi mnoga pitanja. Da li je bio iskren prema meni?"

"I postoji nešto još važnije što mi je na umu: da li me je voleo? Slepo sam mu verovala i zato je njegova reč za mene bila zakon." rekla je Kora.

foto: CARMEN JASPERSEN / AFP / Profimedia

Njihov dvadesetdvogodišnji sin David, podržao je oca na. društvenim mrežama.

"Veoma sam srećan što si konačno našao nekoga sa kim zaista osećaš udobno i sigurno, bez obzira da li je muškarac ili žena", napisao je on.

Inače, njegovc dečko Etijan je bio njegov menadžer dugi niz godina, čak i dok je Šumaher bio u braku sa Korom.

Bonus video: