Kad su videli u čemu je doša u emisiju, rekli su - kao da je krenula na plažu: Kim Kardašijan očajnički privlači pažnju

Starleta se odlučila za izazovne komada i ponovo uspela da privuče pažnju javnosti

Objavljeno: 18.08.2024. 11:46h
Autor:
Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan ponovo je privukla pažnju medija, ovog puta napuštajući luksuzni hotel Ric u Njujorku kako bi se uputila na večernje gostovanje u popularnoj emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Kao i uvek, Kim je svojim odabirom garderobe izazvala pravu buru komentara, pojavivši se u odvažnom i provokativnom autfitu koji je besprekorno naglasio njen prepoznatljiv stil.

foto: Profimedia

Za ovu priliku, Kim je odabrala smeli komplet u nežnoj beloj nijansi, savršeno krojen da istakne njene obline. Komplet se sastojao iz dva dela, povezanih tankim nitima koje su mu davale dodatnu senzualnost. Gornji deo, u formi grudnjaka, posebno je naglašavao njen dekolte, dok je donji deo u vidu suknje bio suptilno naboran na zadnjem delu, čime je Kim dodatno skrenula pažnju na svoju figuru, posebno na obline po kojima je širom sveta prepoznatljiva.

Iako je ova kombinacija izazvala mnogo pažnje, stilisti su primetili da je možda više prikladna za opuštenu večernju šetnju pored plaže nego za gostovanje u večernjoj emisiji. Ipak, Kim je svesno birala garderobu koja privlači pažnju, a zahvaljujući veštom korišćenju niza koji povezuju delove kompleta, uspela je da svoju figuru predstavi u najboljem svetlu, navodeći sve paparace da fokusiraju svoje objektive upravo na nju.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Ceo stajling upotpunila je providnim sandalama, dok je njena duga tamna kosa bila stilizovana u blage talase, što je dalo celokupnom izgledu dozu elegancije i glamura. Ovaj spoj provokativnog i sofisticiranog stila definitivno je još jednom potvrdio da Kim Kardašijan zna kako da izazove reakcije svojim modnim izborima.

Kako se vama dopada njen smeli autfit? Da li je uspela da pogodi pravu kombinaciju za ovu priliku?