Džordž Kluni i Bred Pit stali jedan pored drugog i sad je svima jasno: Evo ko se operisao, a ko stari prirodno

Kada je izašla fotografija Bred Pita i Džordža Klunija sa snimanja editorijala, sve je bilo jasno ko stari prirodno, a ko je išao pod nož.

Objavljeno: 17.08.2024. 19:17h 21:41h
Autor:
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Nema mnogo primera pravog prijateljstva u Holivudu, ali Bred Pit i Džordž Kluni decenijama dokazuju suprotno.

Smešno je što su se glumci sprijateljili nakon snimanja krimi komedije "Oušnovih jedanaest", a nedavno su ponovo zajedno radili na istom filmu, "Vukovi usamljeni", čija je radnja još uvek tajna. U čast predstojeće premijere, glumci su pozirali za naslovnicu britanskog "Dži-kju" magazina. Tokom fotografisanja, uspeli su da plivaju u jezeru, da se sunčaju pored bazena, pa čak i da se voze na motociklu Ural, čija je ograničena serija objavljena 2014. godine.

foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Snimak sa snimanja pokazao se zaista spektakularnim, a korisnici interneta su s pravom primetili: godine prolaze, ali Pit i Kluni ostaju glavni zgodni muškarci Holivuda. Međutim, nije promakao još jedan detalj – koliko različito glumci prihvataju godine. Diskusije o tome da li je vredno koristiti usluge kozmetičara i plastičnih hirurga u savremenom svetu ili je bolje stariti prirodnim putem, traju već dugi niz godina i tiču se ne samo žena.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumci imaju potpuno različite pristupe rešavanju ovog problema. Džordž Kluni se jasno zalaže za prirodno starenje, pa se ne plaši ni bora ni svoje sede kose. Sada 63-godišnji glumac živi najlepšim životom sa suprugom Amal i dvoje dece i istovremeno aktivno nastavlja da razvija svoju karijeru.

foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pit je, međutim, svu pažnju usmerio na svoj lični život otkako je osvojio Oskara za kojim je toliko čeznuo i manje-više rešio probleme sa Anđelinom Džoli. Godine 2022. počeo je da izlazi sa fitnes trenerom i dizajnerkom nakita Ines de Ramon. Ona je 27 godina mlađa od glumca, a Pit je pao na nju.

Iako čitav svet tvrdi da se Bred Pit podvrgao ozbiljnoj estetskoj hirurgiji, glumac to nikad nije potvrdio. Naprotiv, sve zasluge je dao svojoj jutarnjoj nezi lica.

Bonus video: