Neda Ukraden pohvalila se savršenim telom u 74. godini: U kupaćem kostimu izgleda dosta mlađe, bez silikona i filtera

Neda Ukraden pohvalila se savršenim telom u 74. godini i oduševila javnost.

Objavljeno: 16.08.2024. 17:44h
Foto: Printscreen Instagram/ neda.ukraden

Neda Ukraden slavi 74. rođendan, a tim povodom objavila je fotografiju u kupaćem kostimu. Pevačica je oduševila javnost svojom savršenom linijom, u 8. deceniji.

"Koliko mi je godina? Taman! Bez filtera i efekata. Da živim i uživam u životu, svojoj divnoj obitelji, glazbi, najboljoj publici koju čovjek moze poželjeti. To isto želim i vama! Hvala svima na divnim željama i pozdravima! Ljubi vas vaša Neda", napisala je u opisu.

Inače, Neda ponosno nosi svoje godine, a jednom prilikom otkrila je da na sebi nije radila estetske zahvate.

- Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primer ženama da se bez plastike može dobro izgledati. Objavim fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar ‘Babo, nije te sramota' - rekla je ona u emisiji Magazin In i dodala:

- Umesto toga bi trebalo da mi kažu ‘Bravo, ženo’, da pitaju ‘Šta jedeš, kako si postigla to, vežbaš li?’. Zašto? Žena koja dobro izgleda, dobro se oseća… Ma i da ne izgledam dobro, ponašaću se kako ja želim.

Savršen izgled nije došao sam od sebe, a Neda je jednom prilikom otkrila na koji način održava liniju.

- Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe. Nekad mi je skidanje kilograma bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se da u ovim godinama prvenstveno brinem o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja, jer daje brze rezultate, a ne osećam se iscrpljeno i tokom režima nisam gladna - rekla je Neda jednom prilikom.

Bonus video: