Jedna fatalna plavuša ga urnisala, druga izvukla iz "groba": Kada je počeo da tone, nastao je najlepši par Holivuda

Ljubavna priča Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli je kao iz bajki. Njihova ljubav i dalje cveta, a strast nije opala još od prvog dana kada su uplovili u vezu.

Objavljeno: 15.08.2024. 12:32h
Autor:
Foto: Profimedia

Rajan Rejnolds je bio potpuno uništen nakon razvoda od Skarlet Johanson 2011. godine.

Glumac je tada čak priznao da ne želi ponovo da se ženi. Međutim, njegov život se promenio nakon susreta sa Blejk Lajvli, koja je izlečila njegovo slomljeno srce i dala mu razlog da ponovo veruje u ljubav.

Rejnoldsov razvod ostavio je snažan uticaj na njega.

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Skarlet i Rajan podneli su zahtev za razvod u decembru 2010. nakon dve godine braka. Iako je glumac tada priznao da "prolazi kroz mnogo težak period", ostao je optimista u pogledu svoje budućnosti. Međutim, činilo se da je razvod uticao na njegov pogled na veze, jer je rekao: "Mislim da ne želim ponovo da se ženim. Takođe je napomenuo da mu se ideja o zabavljanju činila "tako stranom" i izjavio je: "Veoma sam srećan što trenutno nisam u vezi."

Upoznao je Blejk Lajvli i sve se odjednom promenilo.

Ljubavna priča Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli jedna je od najlepših i najpoznatijih holivudskih romansi. Njihova veza odiše humorom, prijateljstvom i ljubavlju, zbog čega ih mnogi smatraju najlepšim parom Holivuda.

foto: Profimedia

Kako su se Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds upoznali?

Rajan i Blejk su se prvi put upoznali na setu filma "Zeleni Fenjer" 2010. godine, u kojem su glumili glavne uloge. U to vreme, oboje su bili u vezama sa drugim ljudima, Rajan je bio u braku sa glumicom Skarlet Johanson, a Blejk je bila u vezi sa Penom Bedžlijem, njenim kolegom iz serije "Tračara".

Nakon završetka snimanja, njihovo prijateljstvo je ostalo snažno, ali se ništa romantično nije dogodilo između njih dvoje sve do kraja 2011. godine, kada su oboje bili slobodni.

foto: Profimedia

Prvi sastanak i početak romanse

Rajan i Blejk su prvi put izašli na sastanak, ali su oboje bili sa drugim ljudima. Kako Rajan kasnije opisuje, bilo je smešno jer su hemija između njega i Blejk bila očigledna, iako su bili na sastanku sa drugim ljudima.

Nedugo nakon toga, počeli su da se viđaju kao par. Njihova veza je brzo napredovala, a često su bili viđeni zajedno u javnosti, što je izazvalo veliko interesovanje medija.

foto: Profimedia

Brak i Porodica

Rajan i Blejk su se venčali 9. septembra 2012. godine na tajnoj ceremoniji u Južnoj Karolini. Njihovo venčanje je bilo intimno, sa samo nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice. Godinama kasnije, priznali su da su svoje venčanje držali tajnim kako bi izbegli medijsku pažnju i zadržali svoj privatni život dalje od očiju javnosti.

Par ima četvoro dece, a poznati su po tome što izuzetno cene privatnost svoje porodice. Iako su javne ličnosti, trude se da zaštite svoje ćerke od medijskog pritiska i retko ih pokazuju u javnosti.

foto: AP / Charles Sykes

Ono što Rajana i Blejk izdvaja kao par jeste njihov humor. Njih dvoje često međusobno zbijaju šale na društvenim mrežama, što njihove fanove neizmerno zabavlja. Bilo da se radi o urnebesnim rođendanskim čestitkama ili smešnim komentarima, njih dvoje uvek uspevaju da se našale na račun onog drugog, pokazujući koliko se međusobno vole i poštuju.

Takođe su poznati po tome što pružaju ogromnu podršku jedno drugome u karijeri. Rajan često hvali Blejk za njen rad, dok Blejk ne propušta priliku da iskaže ponos prema Rajanovim uspešnim filmskim projektima.

Rajan i Blejk su čist dokaz da je prava ljubav u Holivudu uistinu moguća.