Luksuzni kokošinjac u vlasništvu Jelene Đoković: Nalazi se na Kosmaju i deo je njihovog novog imanja

Imanje Đokovića na Kosmaju nekada je imalo i luks kokošinjac, ali nije poznato da li su taj objekat Đokovići zadržali nakon renoviranja

Objavljeno: 14.08.2024. 12:17h
Autor:
Foto: Printscreen Instagram / jelenadjokovicndf

Kada su Jelena i Novak Đoković kupili vilu koja se ranije nalazila u posedu Elene Karaman Karić oni su uz tu vilu dobili i luksuzni kokošinjac koji je Elena sagradila uz svoju kuću.

Kokošinjac je deo glamuroznog imanja na Kosmaju, a mnogi se iznenade kako je moderan, dok sa čuđenjem gledaju u luks objekat koji ima kristalni luster.

Sada je lux kokošinjac u vlasništvu Jelene Đoković, a iako nije poznato da li je sve ostavljeno kako je to svojevremeno "namestila" Elena, poznato je da su imanje renovirali skoro godinu dana, a sve kako bi sve bilo Đokovićima po volji.

Ova porodična kuća Đokovića ima više od 400 kvadrata i građena je od materijala među kojima dominiraju kamen i drvo. Bivša vlasinica podelila je jednom prilikom nekoliko fotografija koje otkrivaju kako iznutra izgleda ovaj objekat.

Inače, domaći mediji su pisali da je Jugoslav, kada je saznao da navodno Elena mesecima nije plaćala struju, te da je živela u mrklom mraku, odlučio da plati račune i da proda vilu kraj Beograda koja je potom završila u posedu Đokovića.

(Jelena Sitarica/Mondo)