Horoskop za 14. avgust: Devica mora da pazi šta potpisuje, Škorpija čeka svojih 5 minuta, a njih će stići velika sreća

Dnevni horoskop za 14. avgust kaže kako Bik sve daje za ljubav, dok Jarac zna svoj put i drži se njega

Objavljeno: 14.08.2024. 05:00h
Autor:
Horoskop za 14 avgust 2024 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ove srede Ovnove očekuje usporavanje ritma što je i preporučljivo posebno kada je u pitanju privođenje kraju već započetih obaveza.

Ljubav: Za očekivati je bar jedan interesantan novi susret sa osobom koja od nedavno privlači vašu pažnju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bitno je da se adekvatno postavite i napravite prvi korak ka realizaciji novih poslovnih obaveza, koji zahtevaju izvesne promene dosadašnjeg poslovnog režima rada.

Ljubav: Nemojte se i ustezati od direktnog pristupa, ali vodite računa o proceni situacije i pravom trenutku za akciju, kda je u pitanju osoba koja vam već izvesno vreme šalje pozitivne ljubavne signale.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Potpuno je logično da uradite sve što je do vas kako bi potencijalne prepreke, najverovatnije tehničke prirode, uklonili na ovaj ili onaj način, ali nemojte se previše nervirati ako u tome ne uspete. Nije smak sveta.

Ljubav: Sasvim povoljan dan je da uz malo više angažovanja unesete vedrinu i dobro raspoloženje u vaš emotivni život, posebno kada su nova poznanstva u pitanju.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Pozitivno razmišljanje i bolja sinhronizacija između vaših želja i tehničkih okolnosti, trebalo bi i da dovedu do pozitivnih rezultata.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem polju emotivno-ljubavnih relacija, što će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Potrebna vam je fizika aktivnost.

Lav

Posao: Dosta neplaniranih dodatnih obaveza moglo bi danas Lavove da unervozi, posbeno zbog ubraznog tempa kojim treba odreagovati, ali i brjnih zastoja verovatno vezanih za formalnosti,dokumentaciju.

Ljubav: Sasvim drugačija situacija očekuje vas na polju ljubavi. Nemojte da vas iznenade pozitivni ljubavni signali koji mogu danas dopirati sa više strana. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Devica

Posao: Povećan obim posla pratiće Device i tokom ovog dana, pa ne bi bilo loše ukoliko biste zatražili pomoć i i zbegli zamke potencijalnih grešaka, naročito u papirologiji. Vodite računa šta potpisujete.

Ljubav: Ništa novo na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, što ne znači da treba da ostanete pasivni.

Zdravlje: Potrebna vam je adekvatna psihofizička relaksacija.

Vaga

Posao: Fokus bi Vagama trebalo da bude na već započetim poslovnim projektima i nastojanju da ih što bolje i efikasnije privedu kraju.

Ljubav: Potencijalno odličan dan je pred vama u sferi ljubavi, posebno ukoliko ste naumili da testirate svoj šarm i zavodničke predispozicije. Samo napred, ali bez velikih očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Ključno je da ništa ne forsirate i svojim nestrpljenjem dodatno otežate sopstveni poslovni položaj. Korak po korak, ne žurite, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Budite pripravni, obratite pažnju na sitne detalje i pokušajte da pravilno protumačite signale koji vam danas mogu pristizati od potpuno nove interesantne osobe.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Nove promenjene okolnosti ovog dana ne bi trebalo da utiču negativno na Strelčeve, te uz malo taktike uspećete da iznađete najbolje rešenje.

Ljubav: Za konačno zadovoljavajuće rezultate na vašem ljubavnom planu biće neophodno da se adekvatno angažujete i pre svega fokusirate na želejni cilj.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Korak po korak i Jarčevi stižu da se na vreme i na veliko zadovoljstvo izbore sa svim profesionalnim izazovima.

Ljubav: Zategnutu situaciju na polju partnerskih odnosa ne možete rešiti ignorisanjem i krutim stavovima, uložite malo više energije i truda, jer to vaša draga osoba zaslužuje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vodolija

Posao: Ukoliko nema mnogo toga da se okonča iz prethodnog perioda, onda neće smetati da napravite kraći pregled i prekontrolišete svoja ranije data obećanja, jer ne bi bilo mudro to preneti u novo profesionalno poglavlje.

Ljubav: Dobar je dan za neko novo poznanstvo bazirano na opuštenoj priči, flertu. Za konkretnije ljubavne poteze sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Nemojte se nervirati ukoliko budete neke trivijalne poteze tokom ovog dana morali više puta da ponovite. Sve ide u rok službe.

Ljubav: Bilo bi mudro da prvo procenite situaciju, a ne da se zaletite na prvu loptu, onako tipično sanjalački kako samo vi Ribe to znate.

Zdravlje: Obavite rutinske lekarske preglede.