Buran obrt u razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka: Glumac odlučio da ipak neće podneti papire iz šok razloga

Razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka je trenutno na čekanju, nakon što je glumac povukao potez iz šok razloga.

Objavljeno: 06.08.2024. 14:11h
Autor:
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez se navodno oseća "besnom i poniženom" zbog razvoda sa suprugom Benom Aflekom, uoči razvoda koji deluje neminovno.

Pevačica (55) bila je na naslovnim stranama zajedno sa svojim supružnikom glumcem (51), kada je objavljeno da su papiri za razvod spremljeni.

Sada su izvori rekli za "Pejdž siks" da je Ben odustao od podnošenja zahteva za razvod u pokušaju da "zaštiti' Dženifer", nakon što je objavljeno da par više ne razgovara.

foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neimenovani izvor je rekao: "(Ben je) Ponizio jer je napravila veliku stvar da je on ljubav njenog života. Imali su dva venčanja pre dve godine. Ovo je neka vrsta rekorda, oni nisu deca."

Takođe se smatra da je Dženifer takođe uznemirena bračnim razlazom, jer su takođe njihova deca umešana u sve.

"U ovo je uključeno petoro dece, znala je da će spojiti porodice. Nije u potpunosti prihvatila da je gotovo", istakao je izvor.

foto: Printskrin@Entertainment Tonight/YouTube

Dženifer ima blizance Maksa i Emu (16) iz prethodnog braka sa Markom Entonijem, dok Ben deli Vajolet (18), Fina (17) i Semjuela (12) sa bivšom ženom Dženifer Garner.

Izvor je rekao da je Ben odustao od podnošenja zahteva za razvod u pokušaju da "zaštiti" Dženifer.

Poslednjih meseci, nekada voljeni par - koji je ranije izlazio od 2002. do 2004. - prikazan je bez burmi i sada izgleda da će nastaviti sa razvodom nakon što je poslednji pokušaj pomirenja propao.

Bonus video: