Bogdan Bogdanović ovu lepoticu jedva preboleo: Našla sreću kraj 11 godina starijeg koji je ljubio Jelisavetu Orašanin

Košarkaš Bogdan Bogdanović i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijadi koja se trenutno održava u Parizu, intrigira mnoge svojim ljubavnim životom.

Objavljeno: 05.08.2024. 07:30h
Foto: ATA Images

Bogdan Bogdanović, naš poznati košarkaš koji na terenu priredi svaki put gledaocima pravi spektakl, u privatnom životu veliki je džentlmen, a na njegov šarm padaju brojne lepotice širom sveta. Međutim, na čuvenog sportistu je veliki trag ostavila prva ozbiljna veza...

Prva ljubav: Anja Škuletić

Naime, njegova prva velika ljubav bila je Anja Skuletić, danas poznatija po prezimenu Šušnjar. Mnogi od vas je znaju sa Instagrama, gde je upisana kao "Vergarova". Nekada se bavila manekenstvom, a sada je sve popularnija influenserka, te ima veliki broj pratilaca.

Prava je modna inspiracija - fenomenalno uklapa skupocenu garderobu sa vrlo pristupačnim komadima, a njene savete korisnici društvenih mreža izuzetno cene i rado prihvataju.

foto: Printscreen Instagram - vergarova

Romansu su otpočeli 2014. godine, a gde god bi se pojavili, videlo bi se da su zaljubljeni do ušiju. Za vreme njihove veze košarkaš je bio veoma aktivan, pa je delio sa pratiocima njihove zajedničke trenutke, a jednom prilikom je otkrio i da na pripreme za utakmice obavezno sa njim ide atraktivna Anja.

Pričalo se u to vreme da je košarkaš u Anji video veliku podršku i oslonac dok je krčio svoj put ka NBA ligi, što je potom i uspeo. A onda, poptuno iznenada, u medijima je osvanula vest da je došlo do kraha ljubavi posle godinu i po dana, a kao glavni razlog navedena je razdvojenost, jer se Bogdan zbog karijere preselio 2015. u Istanbul.

Nakon raskida sa zgodnom brinetom Bogdan je navodno bio potpuno skrhan, srce mu je bilo slomljeno. Zanosna manekenka se, u međuvremenu, posvetila fakultetu, a potom udala i rodila ćerku Dunju, te posvetila porodici.

foto: ATA Images

Mnoge dame joj zavide što je uspela da zavede poznatog beogradskog šmekera Dušana Šušnjara, za kojeg žene kažu da je neverovatno šarmantan i harizmatičan, ali i uvek džentlmenski nastrojen.

Brojne poznate dame su bivale opčinjene njegovim izgledom i energijom, a meneken već ima ćerku iz prethodne veze.

Ne skriva ni svoju romantičnu stranu, te je Anji, dok su bili u Italiji, jednom poručio:

- Sa tobom je svaki dan Venecija.

Košarkaški as Bogdan Bogdanović i Anja Škuletić bili su u vezi godinu dana i ta ljubav je bila fatalna.

Jovana Stojiljković

Košarkaša je sa Jovanom upoznala Jelisaveta Orašanin i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem.

Kako su mediji preneli, ona je "nagovorila" Bogdanovića da pogleda predstavu u kojoj je igrala Jovana.

Bogdan nije znao ko je Jovana, ali veoma prijatno se iznenadio kad ju je ugledao. Potom je video i film “Panama”, u kom je ona ostvarila vrlo zapaženu ulogu, i tada se već prilično zainteresovao za nju, i to ne samo zbog “vrućih scena” koje je darovita glumica podelila sa kolegom Slavenom Došlom - otkrila je svojevremeno njihova zajednička prijateljica za Gloriju i dodala:

- Dopalo mu se što je posle ogromne popularnosti koju joj je to ostvarenje donelo, ona ostala skromna i tiha.

Malo ko bi i znao da su u vezi da nije bilo fotografija sa letovanja na Mikonosu gde su bili zajedno sa Nemanjom Nedovićem i njegovom tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom Minom Milutinović.

foto: ATA Images / Antonio Ahel

Jovana i Bogdan su svoju vezu započeli 2017. godine i kako su mediji preneli, verili su se nakon pet meseci veze.

Ipak, njihova veza nije uspela budući da se Bogdan preselio u Ameriku i počeo da igra za klub "Sacramento Kings", a Jovana je ostala u Srbiji i gradila karijeru.

- U početku su verovali da će im veza na daljinu uspeti, ali su brzo uvideli da tako nešto nije moguće. Prijatelji su Jovanu nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je tako nešto predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli - rekao je izvor blizak glumici za Kurir i dodao:

- Njihovom rastanku nisu prethodile svađe i teške reči, jednostavno su se dogovorili da je najbolje da prekinu vezu koja ne funkcioniše. Povremeno razmene poruke ili se čuju preko Vajbera, pa me zato ne bi začudilo ako budu odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu -

Jovana je nakon ljubavi sa kapitenom srpske reprezentacije uplovila u vezu sa kolegom Goranom Bogdanom sa kojim sada čeka i dete.

Olga Danilović

Bogdan je bio i sa teniserkom Olgom Danilović, ćerkom Predraga Saše Danilovića od 2018. do 2020. godine.

Zbog njenog raskida sa kapitenom košarkaške reprezentacije Bogdanom Bogdanovićem brojni fanovi su patili i navijali da se što pre pomire. Naime, iako su se retko gde pojavljivali zajedno tokom dve godine veze, slovili su za omiljeni par, posebno među mlađom populacijom.

Jedini put kada su viđeni zvanično zajedno bilo je na svadbi teniserke Jovane Jakšić (sada Jović) i Vujadina Jovića u Americi, kojoj je prisustvovalo i tadašnje rukovodstvo Sakramenta na čelu sa Divcem i Stojakovićem.

Izgleda da je korona bila "kobna" za njihovu ljubav, pošto nisu imali priliku da se često viđaju.

Odlučili da se rastanu i ostanu prijatelji.

Za sve u okolini važili su za skladan par. Iako ih veliki broj fanova prati na društvenim mrežama, oni nikada nisu želeli da podele fotografiju na kojoj su zajedno niti da odgovaraju na pitanja vezana za ljubavni status. Za medije su uvek imali isti odgovor, da svoju privatnu stranu života žele da sačuvaju za sebe, te da mogu da odgovaraju na pitanja koja se tiču njihove karijere. Čak i kad su proslavili prvu godišnjicu ljubavi, nisu želeli da pričaju o svojoj romansi – rekao je tada izvor blizak paru za "Blic" i dodao:

– Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama.

Olga već godinu dana uživa u ljubavi sa golmanom Atletiko Madrida Janom Oblakom. Lepa Srpkinja kada god može prati mečeve svog dragog, a podrška je naravno uzajamna.

Britani Net

Poslednja u nizu bila je američka manekenka i dizajnerka Britani Net, svojevremeno prva pratilja na izboru za Mis države Nju Džersi. Iako u jednom momentu nisu skrivali svoju ljubav, treutno nije poznato da li su zajedno.