Jelena Đoković nosi najtraženije sandale na svetu: Izdužuju noge, čine vas vitkijim, možete da ih kupite i za 2.800 din

Ove sandale možete da kupite veoma povoljno

Objavljeno: 31.07.2024. 22:52h
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ranim 2000-im, moda je bila pod uticajem minimalističkih sandala koje su svojom jednostavnošću i odsustvom detalja dopunjavale odevne kombinacije, ostavljajući fokus na celokupnom izgledu.

foto: Printskrin@jelenadjokovicndf/Instagram

Vremenom su se pojavili raznovrsni modeli, uključujući sandale sa platformama, kao i one sa trakama koje su se mogle vezivati do gležnjeva ili čak do kolena. Modeli sa kaiševima oko zgloba postali su veoma popularni. Ipak, slingback modeli su se ponovo pojavili na modnoj sceni, donoseći novi talas elegancije. Prvo su se vratile klasične špic salonke sa prepoznatljivim kaišem iznad pete, omiljene među ženama koje traže savršen balans između udobnosti i trenda.

Ovo je otvorilo put povratku slingback sandala koje su postale pravi hit ovog leta. Za razliku od sandala sa kaišem oko zgloba, minimalističke slingback sandale vizuelno izdužuju noge, čineći ih vitkijim. Njihov dizajn često uključuje tanki kaiš preko prstiju i drugi kaiš iza pete, što im omogućava da budu udobne, a istovremeno veoma moderne

foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njima nije odolela ni Jelena Đoković koja je na otvarenje Olimpijskih igara u Parizu stigla u besprekorno minimalističkom stajlingu s francuskim potpisom.

Belu minimalističku haljinu, tako jednostavnu a efektnu, s potpisom Christiana Diora, uparila je upravo sa slingback sandalama crne boje. Efektne u svoj svojoj jednostavnosti, slingback sandale dale su nekoliko centimetara visine, a Jelenine vitke noge učinile još vitkijim i dužim.

Ovake brendirane sandale koštaju po nekoliko stotina evra, a u našim prodavnicama slične verzije možete da nađete i za 2.800 dinara, pa naviše.