Toples se vraća na velika vrata: Ove lepotice odlučile su da je gornji deo bikinija višak i podigle temperaturu na maks

Golotinja izgleda nikada ne izlazi iz mode, a i po ovoj vrućini svi bi se najradije skinuli goli, one nisu odolele pa su se odlučile da na plaži budu u toplesu

Objavljeno: 01.08.2024. 07:30h
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako ste mislili da je nudizam izašao iz mode, prevarili ste se, sve više poznatih dama smatra da im je kupaći kostim nepotreban ili barem jedan njegov deo. Ovih šest svetskih lepotica odlučile su se da plažu posete u toplesu i uživaju u suncu što je više moguće.

Supermodel Kandis Svanepul jedna je od njih i moramo priznati da joj ovaj imidž dobro stoji, izgleda zapanjujuće dok izlazi iz vode na plažu u Tulumu u Meksiku. 32-godišnja južnoafrička manekenka odlučila se na kupanje u toplesu u toplim vodama modernog meksičkog odmarališta. Viđena je kako skače po talasima sa svojim prijateljem fotografom Eduardom Bravinom.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I Rijana prihvata svoju provokativnu stranu u Riju dok se slika u toplesu za magazin Vogue na prelepom ostrvu Angra dos Reis, seksi reperka je pokazala svoje tetovaže i zlatne narukvice ne noseći ništa osim metalik šorca visokog struka i šarene bandane.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica Rita Ora opustila se, a dala je oduška i svojim "devojkama" dok je bila sa prijateljima i novim dečkom Romainom Gavrasom na odmoru na Ibici.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novopečeni bračni par, nemačka manekenka Hajdi Klum, primećena je sa suprugom muzičarem Tomom Kaulitzom na Kapriju. Par koji se venčao na idiličnom ostrvu primećen je na plaži kako uživa na italijanskom suncu. Manekenka je odlučila da podigne temperaturu još više tako što je skinula svoj beli kupaći kostim i ostala u toplesu sa svojim dugokosim lepotanom Tomom koji je pokazao svoju muževnu građu. Tomov brat Bil Kaulitz takođe je primećen kako uživa na suncu sa srećnim parom.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ni Kejt Mos nije propustila ovaj trend, te je viđena kako se sunča u toplesu na plaži na Jamajci, ali od nje nismo ni mogli očekivati bilo šta drugo.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Supruga Borisa Bekera, Lili Beker, viđena je kako se sunča u toplesu, ali bez svoje jače polovine, već sa prijateljicom na odmoru na Ibici u Španiji.

Bonus video: