"Zbog onog što moj muž radi u krevetu, razmišljam da se razvedem: Toliko je odvratno i masno, ja ne znam šta ću"

Ispovest žene koja više ne može da trpi svog muža zbog navike u krevetu.

Objavljeno: 30.07.2024. 09:41h
Autor:
Foto: Shutterstock

Svi radimo nešto što izluđuje naše voljene.

Možda ste osoba koja se nikada ne seti da ugasi svetlo kada izađe iz sobe, ili vam se možda desi da gomilate stvari na stolici, bez da ih u dogledno vreme sklopite. Srećom, te mane nisu ozbiljne i ne utiču na vezu u principu, ali jedna žena podseća da stvari mogu ići tako daleko.

Objasnila je da, iako jako voli svog muža, postoji jedna stvar koju on uvek radi u krevetu koja joj prevrće stomak - i čak je razmišljala da prekine njihov brak zbog toga.

foto: Shutterstock

U objavi na "Mamsnetu", žena je rekla da njen muž ima lošu naviku da se vrati kući sa posla i legne u krevet, a da se prethodno ne presvuče - čime im odmah zaprlja čaršav i krevet.

Što je još gore, čovek radi kao kuvar, zbog čega je često prekriven mrljama od hrane i masnoće, koje se potom prenose nove i tek promenjene čaršave. Žena je rekla da se ona i njen partner stalno svađaju oko tog problema i da je to nekoliko puta testiralo njihov brak.

Napisala je: "Večeras posle kratkog dana na poslu moj muž je odlučio da legne u krevet, u posteljini koju sam juče oprala, u njegovoj radnoj odeći. Da ovo bude još gore, on je kuvar i oko toga se svađamo skoro svaki dan. Da li sam nerazumna da se razvedem od njega zbog ovoga. Osim ovoga, on je obično u redu, ali je odrastao u veoma prljavom domu."

foto: Shutterstock

Uprkos tvrdnji da je njena objava bila preuveličana i da se verovatno neće razvesti od svog muža zbog njegove navike u krevetu, komentatori posta su brzo izjavili da se ne bi trpeli nešto tako "odvratno".

Jedna osoba je rekla: "Ovo bi bilo neprihvatljivo za mene. Možete li mu reći da treba da se okupa ili istušira, a zatim da ostavi čistu pidžamu? Umorila sam se juče, ali sam promenila ono što nosim!".

Drugi je dodao: "To je j**eno odvratan znojavi mered. Imate li slobodnu sobu? Premestite ga u nju dok ne nauči kako da se ponaša. Verujte mi da radi."

Dok je treći objavio: "Nerazumno kažeš da je ovo šala. Apsolutno se razvedi od njega zbog takvog odvratnog ponašanja. U najmanju ruku, zaključaj svoju spavaću sobu i ne puštaj ga unutra dok se ne istušira ​​nakon posla i odeće To je jebeno užasno. Baci ga u more."