Šok priznanje zvezde koja je šutnula zgodnog glumca zbog žene: Godinama nije htela da prizna s kim je izgubila nevinost

Majli Sajrus ne prestaje da šokira svojim životnim izborima, pa nas tako nije izneverila ni ovaj put

Objavljeno: 29.07.2024. 20:05h
Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Majli Sajrus je priznala da je lagala svog bivšeg muža, glumca Liama Hemsforta 10 godina o tome kada i sa kim je izgubila nevinost.

Naime bivši par upoznao se još u tinejdžerskim danima na snimanju filma "Poslednja pesma" iz 2010. godine, koji je njihovu ljubavnu priču prikazao na velikom platnu.

Nakon što su sada 31-godišnja muzička zvezda i 34-godišnji glumac završili snimanje, počeli su da se zabavljaju između 2009. i 2013. a takođe su bili vereni neko vreme.

Zatim je par nakratko raskinuo, ali ponovo su se pomirili 2016. i nakon dvogodišnje veze su se venčali u prisustvu porodice i prijatelja na intimnoj ceremoniji u decembru 2018.godine.

foto: Profimedia

Sada je u jednom intervjuu zvezda koja se proslavila u šou "Hana Montana" otkrila da su je zapravo „privlačile devojke mnogo pre nego što su je ikada privukli momci“.

„Imala sam 11 ili 12 godina, prijateljice su počele da mi govore šta rade sa momcima, a ja to nisam baš razumela, pa sam ih naterala da mi pokažu“, rekla je ona. „Prvi put kada sam ikada bila sa nekim, bilo je to sa devojkom - njih dve, zapravo."

foto: Profimedia

Otkrila je da su njene prve veze prošle „preko prve baze“ i da „nije išla do kraja sa tipom“ dok nije imala 16 godina. „Ali na kraju sam se udala za tog tipa, tako da je to prilično ludo“, rekla je ona, u suštini priznajući da je izgubila nevinost sa australijskim glumcem.

Međutim, Majli je bila zabrinuta da će je Liam smatrati "gubitnicom" zbog toga što je nevina, pa mu je rekla da je već izgubila nevinost sa nekim drugim.

„Nisam mogla da se setim nikoga pa sam samo izmislila nekoga koga sam poznavala, ali nikada zapravo nismo imali seks“, rekla je ona.

Ona se držala ove laži skoro deceniju, ali je morala da prizna na kraju kada se jedna od njenih prijateljica udala za čoveka za koga je tvrdila da je s njim izgubila nevinost.

Ipak par se na kraju razveo 2019. godine.

Bonus video: