Naš poznati Srbin čuvao Klintona, a on reagovo urnebesno: Gurao se između vozača i njega da bi mu postavio ovo pitanje

Goran Dželatović Ajkula, najpoznatiji srpski telohranitelj u svetu koji brinu o bezvednosti brojnih holivudskih zvezda, sa Klintonom je imao zanimljivu saradnju

Objavljeno: 26.07.2024. 12:39h 13:33h
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši predsednik Bil Klinton i njegova supruga Hilari Klinton prvi put su se pojavili u javnosti otkako su podržali Kamalu Haris kao predsedničkog kandidata Demokratske stranke. Naime, čuveni par je išao na večernu u Midtaun sa članovima porodice, a nekadašnji američki predsednik se sve vreme smeškao, dok je Hilari podigla prsti kada su je pitali o šansama Kamale protiv Donalda Trampa na predstojećim izborima.

Međutim, ono što je svima provuklo pažnju jeste velki flaster preko Bilovog lica, te nije jasno šta mu se odgodilo.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A ovo nas je naveno na priču našeg čuvnog telohranitelja Goran Dželatović Ajkula, koji je jedno vreme upravo brinuo o Klintonovoj bezbednosti.

"Bata Živoinović je bio zaslužan zašto nisam Bila Klintona odbio na prvu. Zato sam lupio cenu za koju ću da ga čuvam, a oni pristanu. Tokom prvog susreta nije mi rekao ni "Dobro veče". Kad je seo u kola nije se vezao, a pošto je politika takva da ja ne pričam sa njima ukoliko mi se ne obrate, mi sedimo i ćutimo. Vozilo ne kreće negde oko 6 minuta. On podiže pogled i pita "U čemu je problem?" Ja kažem da li može da se veže. I on kaže "Ja ne moram da se vežem", ispričao je jednom prilikom na Kurir televiziji u emisiji "Realna priča" i dodao:

"A mu tu kažem ".. na žalost morate da se vežete jer sam ja odgovoran za vašu bezbednost.." I pošto on odbija da se veže, ja mu kažem da ne idemo nigde dok se ne veže."

Tada je Klinton primetio da Goran ima čudan akcenat.

"Onda me pitao: "Odakle je taj akcenat?"Ja sam mogao da zvučim kao Englez ili da kažem bilo šta, a ja sam opet bio diplomata i rekao "Nije ni vreme ni mesto za takva pitanja, molim vas vežite se."

Bivši prvi čovek Amerike, ipak, nije odustajao.

"On mi kaže:"Hoću da znam odakle si?" A onda kako je došlo do nesuglasica on ustaje i "nabija" se između mene i vozača i kaže: "Ja ću da se vežem ako kažeš odakle si?" Onda sam ga ja samo pogledao i rekao : "Iz Srbije, Beograda", priča Ajkula i naglašava sa ponosnom:

"On se odmah "zalepio" nazad na sedište i vezao se sa rečima "Možemo da krenemo!" Bio je zatečen. Osećao sam se u tom trenutku kao da mi niko ništa ne može", zaključio je.