Pričalo se da su mu žene došle glave i da je najveći zavodnik ostario preko noći: Za to vreme ljubio je 33 godine mlađu

Džoni Dep uživa sa 33 godine mlađom devojkom, a na zlurade komentare ne obraća pažnju.

Objavljeno: 25.07.2024. 18:09h
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džoni Dep nekada je važio za jednog od najvećih zavodnika, dok se u poslednje vreme kroz medije provlači kao muškarac koji se zapustio i na kom se vidi das su godine učinile svoje. Međutim, to ga nije sprečilo da zavede 33 godine mlađu manekenku Juliju Vlasovu, od koje se ne razdvaja.

Nakon što je nedavno osvanula vest da je par u ljubavnoj vezi, glumac više ne krije svoju lepšu polovinu. Dok zajedno uživaju na jahti, na zlurade komentare ne obraćaju pažnju.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izvori bliski partu tvrde da se njih dvoje pozanju od 2021. godine, te da su se viđali svremena na vreme, dok su sada odlučili da uozbilje svoj odnos.

Inače, glumac iza sebe ima buran ljubavni život i mnoštvo veza, a jedna od najzapaženijih jeste sa bivšom ženom Amber Herd sa kojom je završio na sudu, nakon čega je izbio skandal ogromnih razmera.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, par se venačao u februaru 2015. godine u Los Anđelesu, dok su već nakon godinu dana braka objavili da se razvode. Glumica ga je optužila za zlostavljanje, a u javnost su procurele njene fotografije na kojima se modrog lica krije od novinara.

FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Noam Galai / Getty images / Profimedia
FOTO: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia
FOTO: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njihovu brakorazvodnu parnicu pratio je ceo svet, dok neki ceo postupak porede sa cirkuskom predstavom. Vest da će Džoniju Depu morati isplatiti preko 10 miliona dolara, zbog nanetog duševnog bola i klevete, Amber je dočekala sa užasem. Pored činjenice da je sebe bacila na ogroman trošak, njena reputacija je potpuno uništena.

Bonus video: