Fotografije koje bi Kamila spalila da može: Evo kako izgleda u kupaćem kostimu kad misli da je niko ne gleda

Kamila Parker ima niz fotografija u kupaćem kostimu, koje bi danas spalila da može.

Objavljeno: 24.07.2024. 20:02h
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O ljubavnom odnosu kralja Čarlsa i Kamile godinama se pisalo, a njihov odnos uglavnom su pratili skandalozni i pompezni naslovi. Mnogima je fascinantno kako je Kamila Parker od najomraženije ljubavnice došla do titule supruge kraljice.

Međutim, čini se da Kamila nije računala na to da će jednog dana postati kraljica, jer da jeste, bila bi opreznija.

foto: AKMG / Backgrid Australia / Profimedia

Za početak, ne bi dozvolila brojne skandale koji su, prema mišljenju mnogih nedospustivi za jednu kraljevsku porodicu. Telefonski razgovor između Kamile i Čarlsa tresao je celu planetu, a uprkos škakljivoj temi koju su vodili, sve je zataškalo.

Takođe, Kamiline slike sa plaže obišle su svet i danas svi komentarišu njen izgled u kupaćem kostimu. Ne treba zanemariti činjenicu da su i oni od krvi i mesa i da imaju iste potrebe kao i drugi ljudi, međutim, sigurno joj nije prijatno da pod stare dane gleda svoje slike u kupaćem kostimu po portalima.

"Slike koje bi Kamila spalila da može", "Baš nam je divna kraljica, ali kada bismo se šalili", "Oia žena nema ništa gospodski u sebi", "Mene je sramota ko nam je kraljica", "Ženi sa ovakvim telom hteo si da budeš tampon", samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama i različitim forumima.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: AKMG / Backgrid Australia / Profimedia

Bonus video: