Keri Bredšo najelegantniju žensku obuću zamenila najružnijim papučama: Ovaj modni promašaj ikone stile mnoge razočarao

U Njujorku se uveliko snima treća sezona serije "And just like that", a verni fanoovi jedva čekaju da gledaju nove avanture Keri, Mirande, i Šarlot, dok Samantu ni ovoga puta nisu uspeli da nagovore

Objavljeno: 23.07.2024. 13:59h 14:41h
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Četvrt veka je prošlo do snimanja sada već kultne serije "Seks i grad", koja je oborila sve rekorde gledanosti. Junakinje Keri, Samanta, Miranda i Šarlot postale su omijene dame širom sveta. A od svih njih posebno se izdvojila i to po besprekornom stilu čuvena novinarka Keri Bredšo, koju tumači glumica Sara Džesika Parker.

Međutim, na najnovijim fotografijama sa snimanja treće sezone "And just like that" u Njujorku, Sara je sve iznenadil izborom obuće koju je nosila u pauzama.

foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, kada se upale kamere, bila je besprekorno obučena u crnu odevnu kombinaciju, dok su joj posebnu dozu seksepile donele salonke sa visokom potpeticom. Ali, čim su se ugasila svetla reflektora, preobula se u papuče koje podsećaju na najobičnije klompe. Doduše, sigurno imaju potpis nekog poznatog brenda.

foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na najnovijem isečku sa snimanja vidimo i druge omiljene likove iz "Seks i grada" - Šarlot sa Harijem, Mirandu i Entonija, a atmofera među ekipom je sjajna, te se tokom kratkih predaha odlično zabavljaju.

Gde je i šta radi Samanta?

Budući da je Kim Katral imala kratko pojavljivanje u poslednjoj epizodi druge sezone serije "And just like that , publika se nadala da će se, ipak, pridružiti ekipi na snimanju nastavka.

Međutim, do dogovora opet nije došlo, i dok njene koleginice uveliko rade na novom projektu u Njujorku, čuvena Samanta uživa na odmoru.

Serija "Seks i grad" se pojavila prije 25 godina i unijela pravu pometnju u tadašnjem TV svetu. Poslednja sezona je emitovana 2004. godine ali broj njenih fanova, više miliona širom sveta, nikada nije počeo da se osipa, a serija je stekla kultni status. Zato je odluka da se 2021. godine napravi spin-of serije pod imenom "And Just Like That" obradovala je gledaoce širom planete.