Koliko košta sreća princeze Šarlin: 3 puta bežala od muža, pa završila na psihijatriji, danas on plaća svaki njen osmeh

Šarlin od Monaka i njen suprug Princ Albert organizovali su 75. Crveni krst bal i tom prilikom su izgledali srećno i blistavo. Ni blizu onak kako su izgledali pre dve godine

Objavljeno: 20.07.2024. 11:19h 11:24h
Autor:
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Biti princeza Monaka, jedne od najbogatijih zemalja na svetu izgleda kao bajka. Ali nije svaka bajka srećna, bar ne ova o kojoj vam danas pišemo. Princeza Šarlin od Monaka na prvi pogled ima sve: ona je pre svega princeza zemlje u kojoj žive truli bogataši, ima dvoje prelepe dece, muža, princa koji je obožava, ali...

Lepo naš narod kaže: "Pazi kome zavidiš", jer priča o Šarlin nije bajkovita ni mrvicu.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Albert je imao 52 godine kada je odlučio da se oženi. Iza sebe je imao bezbroj avantura, ljubavnica i pregršt vanbračne dece, ali Monaku je bila potrebna princeza a ne ljubavnica i on je morao da se oženi.

Za nevestu je odabrao 20 godina mlađu plivačicu, zdravu i lepu Šarlin koja će - nadao se- roditi pregršt zdrave i plave dece.

Ali, baš u momentu kada su oči čitavog sveta bile uprte u Monako - buduća princeza Šarlin je čak 3 puta probala da pobegne sa svog vlastitog venčanja.

Prvi pokušaj bekstva od venčanja desilo se nedeljama pre ceremonije, kada su lokalni mediji spekulisali da je Albert imao dete ljubavi sa drugom ženom, dok se viđao sa Šarlin.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo navodno dete, koje se "desilo" Albertu, bilo bi treće dete koje je stvorio sa devojkama sa kojima je imao kratkotrajnu avanturu, ali to dete do dan danas ostaje misterija, jer se o njemu ćuti još od 2011. godine.

Kada je čula da se Albert sprema na test očinstva, Šarlin je isprobavala venčanicu. Tada je, naime, zatražila azil u južnoafričkoj ambasadi u Francuskoj. Međutim, strasti su se nekako smirile i Šarlin je odustala od bekstva.

Drugi pokušaj besktva desio se tri nedelje nakon prvog pokušaja. Tada je Šarlin učestvovala u dodeli medalja tokom Velike nagrade Monaka. Pričalo se da je tokom tog događaja nameravala da pobegne, ali su joj telohranitelji oduzeli pasoš.

foto: Photo Image Press / Splash / Profimedia

Treći pokušaj bekstva desio se samo dva dana pre venčanja. Šarlin je iz istog razloga (trećeg deteta princa Alberta) pokušala da pobegne od princa, ali je neko blizak princu Albertu ubedio da se pojavi na venčanju koje je koštalo više od 100 miliona dolara. Šarlin je čak i rezervisala avionsku kartu za let za Južnoafričku Republiku, ali nije otišla.

Tadašnji mediji su potvrdili da je na kraju došlo do dogovora između Šarlin i princa Alberta, ali tema tog dogovora nije bio poznat javnosti. Šarlin se pojavila na venčanju izgledajući neverovatno, što se od nje i očekivalo.

foto: Profimedia

Venčanje

Venčanje se održalo 2. jula 2011. godine, a Šarlin je izgledala krajnje ožalošćeno. Celo vreme je plakala, nosila maramicu i brisala suze. Niko nije mogao da te suze pripiše sreći - toliko je očigledna bila tuga princeze Šarlin.

Novine su tada pisale kako je Šarlin imala oboren pogled, te kako su joj se reke suza slivale niz lice. Čak je jednom i ustuknula, kada je princ pokušao da je poljubi. Tokom ceremonije, princ Albert je šaputao svojoj uplakanoj mladoj: "Ne plači, ne plači".

Situacija se nije promenila ni tri nedelje nakon venčanja. Dok su bili na medenom mesecu, par je spavao u odvojenim sobama dok su čekali test očinstva za pomenuto dete. Šarlin je ponovo ostala bez pasoša, a da ne pobegne čuvala je vojska telohranitelja.

foto: Profimedia

Princ Albert nije dozvolio da se o njima šire glasine, pa je pretio tužbom svim novinarima koji napišu nešto protiv njegovog braka.

Istina je bila da je Albert od početka lagao Šarlin i da ona nije imala pojma u šta se upušta kada je pristala da se uda za princa. Mediji su ti koji su istinu doveli do ušiju mlade princeze koja ovo nije mogla da svari.

Čak ikada je rodila blizance (veruje se, vantelesnom oplodnjom) ona je i tada bila nesrećna jer su vanbračna deca princa Alberta samo "isplivavala".

A onda se desila epidemija koronavirusa, nakon čega je Šarlino dlučla da poseti Južnoafričku republiku odakle potiče. Njena službena poseta se prolongirala na skoro godinu dana.

foto: Profimedia

Za javnost - Šarlin je dobila tešku upalu sinusa i uveta i nije mogla da putuje avionom. Nezvanično - Šarlin je probala da pobegne od Alberta koji nije biro ciljeve da je vrati.

Postavljao je decu ispred paparaca dok su deca nosila transparente "Mama, volimo te".

I tako se Šarlin vratila, 15 kg mršavija i sluđena. Umesto kod dece, odvedena je u sanatorijum. Tamo se zadržala nekolko meseci nakon čega je sklopila dogovor sa Albertom - ona će biti uzorna supruga, princeza za primer, ali da ima odvojen stan od njega, da sa njom žive deca i da su joj prve komšije njena braća i njeni roditelji.

Albert je sve ispoštovao, jer osmeh princeze Šarlin nema cenu.

Još njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji:

FOTO: Credit: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: CRY-Bebert. / The Photo One / Profimedia
FOTO: Photo Image Press / Splash / Profimedia
FOTO: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Splash News / Splash / Profimedia
FOTO: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia