Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo objavili najčudniji video ikad: "Jao, šta je ovo zaboga - izgoreše mi oči"

Georgina Rodrigez i Kristijan Ronaldo podelili su na društvenim mrežama jedan od najčunijih videe ikad. Na njemu njih dvoje vežbaju, mada ne deluje tako

Objavljeno: 20.07.2024. 10:16h 12:33h
Autor:
Foto: Printscreen/instagram

Gerogina Rodirgez i Kristijano Ronaldo imaju surovu rutinu vežbanja. Sve slobodno vreme oni posvećuju fizičkoj aktivnosti u koju su skoro uvek uključena i deca.

Ali ovaj put, par je snimio video koji je postao viralan i koji je okarakterisan kao "najčudniji i najbizarniji do sada".

Na njemu se vidi kako su Kristijano i Georgina u sauni, dok se istežu. Ona je obučena u kratki šortc boje kože, dok njena zadnjica dolazi do izražaja. Potom se vidi i Ronaldo u belim gaćicama kako radi iste vežbe.

"Jao izgoreše mi oči,""Posle ovog videa više ne znam kako se zovem,""Šta smo ovo upravo videli," komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Inače, Kristijana bije glas kako svoju porodicu "maltretira" zdravim načinom života, pa im ne dozvoljava slatkiše, sokove i grickalice, a ako prekrše pravilo moraju da vežbaju kako bi sagoreli kalorije.

Najrigorozniji je prema najstarijem sinu koji je odlučio da prati očeve stope i bavi se fudbalom. Kristijano Junior dane provodi vežbajući neprestano, tušira se hladnom vodom i jede samo zdravu hranu.