Evo kako izgleda zajednički provod 3 poznate dame posle 50-e: Zbog njenog fatalnog izgleda u 7. deceniji padaju vilice

Demi Mur, Melani Grifit i Džejmi Aleksander su se provodile do zore u jednom klubu, a za radoznale poglede prisutnih nisu marile

Objavljeno: 17.07.2024. 11:19h 11:33h
FOTO: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: AP/Jordan Strauss
Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američke glumice Demi Mur, Melani Grifit i Džejmi Aleksander već godinama se druže i veoma su bliske prijateljice, a kako su sve bile slobode u utorak uveče, iskoristile su priliku da zajedno izađu i dobro se provedu.

Otišle su zajedno u klub u Zapadnom Holivudu, a paparaci su ih uhvatili kako u sitnim satima napuštaju lokaciju. Dugo su stajale pred ulazom, te nikako nisu mogle da se rastanu, iako su se celo veče zabavljale. Čini se da je sjajna atmosfera zagarantovana kada su na okupu!

Demi Mur kao sinonim za mladolikost

Čuvenoj glumici jednu stvar najviše zameraju - sjajan izgled u 61. godini! Naime, ova dama nije rob predrasude i bira odevne kombinacije u kojima njena ženastvenost i te kako dolazi do izraža!

Redovan je gost svih svetsih dešavanja, a čini se, da priliku za dobar provod ne propušta.

foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

A za sjajan izgled u 7. deceniji zadužena je dugogodišnja zdrava ishrana i redovni treninzi. Naime, Demi nikako ne konzumira brzu hranu, već samo organsko voće i povrće. Smuti od kelja i salata od kinoe se nalaze među njenim omiljenim obrocima.

Sa druge strane, teretana joj je drugi dom. Od joge do treninga snage, apsolutno sve praktikuje.

Omiljena joj je rutina: džogiranje na plaži pred svitanje, dizanje tegova, joga i ples.

Melani Gifing i brojne plastične operacije

Melani je bila dugo na meti osude zbog prečestog odlaska kod plastičnog hirurga, a zbog neuspešnih brakove, i njena karijera pretrpela je ozbiljne posledice. Slovila je za jednu od najlepših dama na svetskoj javnoj sceni, te mnogi smatraju da je preteranim estetskim korekcijama narušila svoj autentičan izgled.

foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prvi zahvat uradila je već sa 40 godina i od tada se nije zaustavljala. Međutim, posle 30 godina, odlučila se na hrabar potez - potpuno je promenila imidž, a sa ulepšavanje kod plastičara je prestala. I napokon, nova frizura joj je skinuila bar deceniju sa lica, te se čini da je glumica ponvo zablistala.

Čini se da su ljubavni brodolomi, kao i problemi sa zaviznošću od droge i alkohola daleko iz nje, te da je spremna za novo životno poglavlje kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Brojne povrede Džejmi Aleksander

Američka glumica voli da privlači pažnju porvokativnim načinom odevanja, posebno kada ima premijeru svojih filmova. Najmlađa je u ovoj ženskoj ekipi, ali je zbog posla pretrpela ozbiljne zdravstvene probleme.

Tokom 2012. godine, Džejmi je zadobila teške povrede kada je skliznula sa metalnog stepeništa tokom kišnog jutra na setu filma "Thor: The Dark World". Pad je prouzrokovao povredu kičme, iščašenje levog ramena i pucanje arkade. Mesec dana se oporavljala.

foto: Reuters

A onda su je na snimanju filma "Blindspot" zadesili još gori prelomi. Ponovo je povredila pršljenove, slomila je levu nogu na tri mesta, kažiprt, desno stopalo, došlo je i do dislokacije vilice, a mnoge povrede nije ni otkrila. Potom je 2018. preživela i pucanje slepog creva.

Iako je dugo trajalo, uspešno se oporavila i spremna je za nove poslovne izazove.