Kupaći kostim Nine Badrić pravi je modni hit: Kombinacija ove 2 boje odraz je istinskih dama

Nina Badrić još jednom je pokazala da je istinska diva, izgledajući elegantno u kupaćem kostimu koji je pravi hit.

Objavljeno: 15.07.2024. 15:37h 15:51h
Foto: Instagram / Melbournehairblogger

Hrvatska pevačica Nina Badrić, lepo se provodi na grčkom primorju, što se da videti iz fotografija koje je postavila na svom Instagram profilu.

Diva je želela da pokaže svoje hedonističko umeće, ali i modno, istakavši jednodelni kupaći kostim brenda Luj Viton, koji zaista pršti od elegancije.

Jedinstveni print monogram koji sadrži poznate cvetove brenda, napravljene za vreme Žorža Vitona kako bi učinio svoje proizvode autentičnim i otpornim na kopiranje, dominira celim izgledom.

U plavoj i beloj boji koja evocira Grčku, pevačica je želela da pokaže da je velika ljubiteljka ove zemlje, ali i prava modna ikona.

Pozirajući na plaži sa crvenim sunčanim naočarima i zlatnim prstenom, ona je to još jednom dokazala, a ovakva kombinacija boja uvek je pravi letnji hit koji ističe samo najbolji deo vas.

Ovaj kupaći kostim prati otvorena leđa i tanke bretele, a u stanju je da sakrije višak sa strane, čineći tako izgled zategnutijim i lepšim.

Objava je bila propraćena pozitivnim komentarima na račun pevačice gde su se istakli komentari poput:"Predivna naša Nina", "Tebe godine baš i ne hvataju" itd.

Bonus video: