Ćerka poznatog bivšeg glumačkog para ne skida masku sa lica: Boluje od ovog sindroma i šokira izgledom

Kćerka Bena Afleka i Dženifer Garner zbog ove bolesti ne izlazi iz kuće bez maske na licu

Objavljeno: 14.07.2024. 22:46h
Foto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Najstarija kćerka Bena Afleka i Dženifer Garner konačno je pojasnila zašto se u javnosti pojavljuje s maskom na licu, otkrivši da ima postvirusni sindrom.

Naime, 18-godišnja Vajolet već duže vreme privlači pažnju jer se u javnosti pojavljuje s maskom na licu.

foto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Ona se pojavila na sastanku Nadzornog odbora okruga Los Angeles gde je održala govor i ukazala na važnost nošenja maski u zatvorenim državnim institucijama. Upravo je u toku govora pojasnila i zašto se dosad u javnosti pojavljivala s maskom.

"Zarazila sam se postvirusnom bolešću 2019. Sada sam dobro, ali sam se iz prve ruke uverila da medicina nema uvijek odgovor na posljedice čak ni bezopasnih virusa", rekla je.

foto: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Potom je zatražila veću dostupnost maski i besplatno testiranje na COVID-19, kao i zahtevanje maski na medicinskim fakultetima u zemlji.

Bolest koja ju je podstakla na ovaj potez utiče na njeno disanje i uzrokuje probleme kao kod upale grla i pluća. Kako bi sačuvala zdravlje, nosi masku pri pojavljivanjima u javnosti što smo mogli primetiti tokom njenih izlazaka s roditeljima.

foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače šokantna i zapanjujuća je njena sličnost sa majkom, kažu da glumica i Vajolet toliko liče da izgledaju kao bliznakinje.

Stil / klix.ba

Bonus video: