Njemu 43 godine a njoj samo 15: Kada su izašli u javnost kao par, svet se šokirao dok je Holivud navijao

Ovo su jedni od holivudskih bračnih parova sa najvećom razlikom u godinama.

Objavljeno: 11.07.2024. 07:30h
Autor:
Foto: Profimedia

Zvezde često bivaju glavni likovi glasnih skandala, što je neizbežna pojava kada krenete na put slave. Ništa nije skriveno od drugih: ni usponi, ni padovi, ni detalji koji žele da sakriju, a posebno ljubavni odnosi i priče.

Jedna stvar posebno interesuje ljude, a to je ako postoji razlika u godinama između poznatih ličnosti.

U nastavku vam donosimo parove koji su poznati po tome što je njihova razlika u godinama izrazita.

Roman Polanski i Nastasja Kinski (43 i 15 godina)

foto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Godine 1976. Polanski je započeo vezu sa glumicom Nastasjom Kinski. Sve bi bilo u redu, ali tada je legendarni reditelj imao 43 godine, a devojka jedva napunila 15 godina. Veza je trajala tri godine.

Soni i Šer (27 i 16 godina)

foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

U mladosti, buntovna Šer je napustila dom da bi osvojila Holivud, a prva osoba koju je upoznala bio je Soni Bono, pevač i muzički producent. Ovaj susret označio je početak Šerinog porodičnog života i njene karijere. Par je formirao pop-rok duo "Soni and Šer", koji je zablistao 1964-1977.

Deset godina kasnije, brak se raspao.

Vudi Alen i Sun-Ji Previn (49 i 13 godina)

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ova skandalozna priča i dalje izaziva tračeve, uprkos činjenici da je par u srećnom braku već 26 godina. Stvar je u tome što je Alenova veza sa Sun, usvojenom ćerkom njegove bivše supruge, počela tokom njegovog braka sa glumicom i izazvala talas negativnosti u društvu.

Rene Anđelil i Selin Dion (39 godina i 13 godina)

foto: Profimedia

Sudbonosni susret sa budućim mužem dogodio se kada je Selin imala samo 12 godina. Rene je bio taj koji je video Selinin izuzetan talenat i otkrio ga celom svetu.

Sedam godina nakon tajne veridbe, sada već svetski poznata pevačica Selin Dion i njen muzički producent Rene Anđelil konačno su odlučili da se venčaju. Prema glasinama, Dion nije žurila da se uda, plašeći se negativne reakcije fanova, ali je bila prijatno iznenađena njihovom podrškom, uprkos razlici od 26 godina sa njenim suprugom.

Bonus video: