Glumica se zaljubila u brata, pa mu rodila sina: Posle svega usledio još veći šok, otac joj nikad nije oprostio

Ljubav je zaista slepa, ali može da povredi mnoge ljude, a ne samo ljubavni par, glumica Greta Skaki je to iskusila na sopstvenoj koži

Objavljeno: 06.07.2024. 23:15h
Foto: Profimedia

Ljubav možda ne poznaje pravila, ali je važno postaviti granice. To je shvatila i poznata italijansko-australijska glumica Greta Skaki, ​​ali je to saznanje ipak nije sprečilo da započne vezu sa rođakom, što je izazvalo skandal neviđenih razmera. Da priča bude još bizarnija, kasnije se udala za njega, a 1997. godine dobili su i sina.

„To se dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je potpuni šok. Bili smo prijatelji dugo vremena pre nego što se ovo desilo i nikada ga ranije nisam videla takvog. Definitivno sam bio užasnuta zbog toga i brinula sam kako da kažem ljudima - porodici na prvom mestu. Neki od italijanskih rođaka bili su veoma ogorčeni“, rekla je ona jednom prilikom.

foto: lena Gaffuri / LaPresse / Profimedia

Ova situacija je posebno pogodila njenog oca, koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je njegova ćerka stupila u vezu sa sinom njegove sestre.

„Posebno je bilo teško mom ocu, jer mu je Karlo bio omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji i posle ovoga dugo nisu razgovarali. Katoličke novine bile su toliko ogorčene kada je otkrivena naša veza. Plašila sam se, mislila sam da ću možda morati da pobacim naše dete. Imala sam osećaj da je smak sveta. Tražila sam nekoga ko će me voleti, podržavati i biti uz mene i moju decu. Karlo je bio moj kamen oslonac, neko ko bezuslovno daje i brine o meni. On apsolutno zna kada je nešto prioritet i vredno radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon Lejlinog rođenja i njen je kum. Bio je moj najbolji prijatelj i postao je moj ljubavnik."

foto: Profimedia

Njihova veza godinama je bila strogo čuvana tajna, a o svojoj ljubavi nikada nisu ni pričali. Donedavno se verovalo da su i dalje zajedno, iako se ispostavilo da su se razveli pre deset godina, što je potvrdio i Gretin menadžer, prenosi Vanted!

„Razveli su se pre 12 godina“, objavila je za javnost. A izvor blizak 62-godišnjoj glumici potvrdio je da je do prekida došlo, ali je naglasio da je raskid obavljen u prijateljskom duhu: „Jednostavno su raskinuli kao i mnogi drugi parovi, ali među njima nema neprijateljstva. Imaju zajedno dete i žele jedno drugom dobro. Oni jednostavno nisu bili namenjeni jedno drugom. Privatnost je Greti veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o ličnim stvarima.'

foto: Profimedia

Inače, poznata glumica je ranije bila u vezi sa Vinsentom D'Onofriom, sa kojim je dobila ćerku Lejlu Džordž, koja je takođe glumica i bivša supruga Šona Pena. Raskid sa Vinsentom je Greti pao veoma teško jer je on bio njena najveća ljubav, a navodno joj je trebalo četiri godine da ponovo počne da radi nakon toga.

Stil / Story.hr

Bonus video: