Nekada je spavao sa 5 žena istovremeno, a sad pored 4 decenije mlađe ne sme da pisne: Iznenadiće vas kako letuje sa njom

Dolf Lundgren zajedno sa suprugom i ćerkom brčkao se i uživa na plažama Sardinije

Objavljeno: 23.06.2024. 14:45h 18:54h
Foto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slično

Dolf Lundgreg (66), američki glumac, i pored toga što godinama bije bitku sa opakom bolešću, živi život punim plućima! Naime, jedna je od najprepoznatljivijih figura u svetu akcionih filmova, kombinirajući neosporni talenat, impresivnu fizičku snagu i borilačke veštine! Međutim, u poslednje vreme, sve njegove uloge su pale u drugi plan, i to zbog supruge koja ima svega 27 godine. Uživaju u ljubavi, razbijaju sve predrasude i jedno drugom su najveća podrša u svemu.

Trenutno čuveni dasa užuva na Sardini sa izabranicom Emom Krokdal i ćerkom Gretkom, koja je samo 5 godina mlađa od njegove žene. Ukoliko sudimo po slikama one se sjajnu slažu, te se svi zajedno odlično zabavljaju na prelepim plažama ovog italijanskog ostrva.

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

olph Lundgren je švedski glumac, režiser, producent i borilački umetnik, poznat po svojim ulogama u akcionim filmovima. Rođen kao Hans Lundgren 3. novembra 1957. godine u Stokholmu, Lundgren je od ranog detinjstva pokazivao interesovanje za sport i nauku.

Zanimljiv put Dolfa Lundgrega

Diplomirao hemijsko inženjerstvo na Kraljevskom institutu za tehnologiju u Stokholmu, a kasnije je dobio stipendiju za studiranje na Univerzitetu u Sidneju, gde je stekao master diplomu iz hemijskog inženjerstva. Iako je bio akademski uspešan, ljubav prema borilačkim veštinama i glumi ga je odvela u drugom pravcu.

Njegov proboj na filmskom platnu došao je kada je dobio ulogu ruskog boksera Ivana Draga u filmu "Rocky IV" iz 1985. godine. Snažna fizička pojava i impresivne borilačke veštine učinile su ga idealnim za ovu ulogu, koja ga je katapultirala u svet međunarodne slave.

foto: Profimedia

Nakon uspeha u "Rocky IV", Lundgren je nastavio da glumi u nizu akcionih filmova tokom 80-ih i 90-ih godina, uključujući "Master of the Universe" (1987), gde je igrao glavnu ulogu kao He-Man, i "Universal Soldier" (1992) u kojem je delio ekran sa Jean-Claude Van Dammeom. Njegova filmska karijera obuhvata više od 80 filmova, uključujući naslove kao što su "The Punisher" (1989), "Showdown in Little Tokyo" (1991) i "The Expendables" serijal, gde je radio zajedno sa drugim ikonama akcionih filmova kao što su Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis.

Osim što je glumac, Lundgren je i režirao nekoliko filmova, među kojima su "The Defender" (2004) i "Command Performance" (2009).

FOTO: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: A LONE WOLF/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Lundgren ima crni pojas u karateu i vežba borilačke veštine već decenijama, što mu pomaže u ostvarivanju autentičnih i impresivnih akcionih scena. Pored borilačkih veština, Lundgren je poznat po svom interesovanju za zdrav život i fitness, često ističući važnost fizičke aktivnosti i zdrave ishrane.

Ali, mnogi komentarišu da se posebno podmladio otkako je uplovio u bračne vode sa Emom.