PRE ANE JE ŠVAJNŠTAJGER LJUBIO PRELEPU SARU, KAŽU DA JE ZANOSNIJA OD TENISERKE: Od njegove ŠOK IZDAJE se jedva oporavila

Bastijan i Sara su bili omiljeni par u Nemačkoj, a njihova romansa je trajala 7 godina

Objavljeno: 17.05.2024. 15:51h 15:57h
Autor:
Foto: Printscreen Instagram - sarahbrandner

Legendarni fudbaler Bastijan Švajnštajger već čitavu deceniju uživa u ljubavi sa nekada prvom teniserkom sveta Anom Ivanović, nekoliko puta proglašenom za najlepšu među sportistkinjama. Međutim, njihova romansa na početki nije naišla na odobravanje u Nemačkoj, jer svi oni koji su obožavali Bastjana priželjkivali da u bračne vode uplovi sa drugom devojkom.

Naime, pre Ane, čak, sedam godina je bio u vezi za nemačkom manekenkom Sarom Brandner. I dok je javnost očekivala vesti o svadbi, oni su se razišli 2014, a baš iste godine je Švajnštajger ušao u vezu sa lepom Srpkinjom, te su kružile glasine da je upravo ona bila kriva sa njihov raskid.

Sara i Bastijan upoznali su se slučajno na Ibici, a varnice među njima su planule već pri prvom susretu. Vreme nije postojala za njih svaki put kada su skupa, te su vrlo brzo počeli i da žive zajedno u Minhenu.

Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima, zajedno su slavili njegove pobede, i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Sve je vodilo ka tome. Ali…

Prva sumnja da nešto nije u redu među njima pojavila se u avgustu 2014. kada je rođendan proslavila bez Bastija. A onda su se već narednog meseca pojavile slike Ane i Švajnija iz Njujorka, gde su ih paparaci uhvatili u šetnji, a vest je odjeknula širom sveta. Danima se pisalo o njima, a kometari nisu prestajali da se nižu - jedni su bili oduševljeni novom izabranicom fudbalera, dok su drugi isticali da ih je razočarao.

Prema navodima nemačkih medija, nekad zlatni par raskinuo je u julu, a da je kraj definitivan pokazao je i Bastijan precrtavši Sarino ime na kopačkama. Pričalo se da je raskid bio turbulentan i da je zgodna plavuša dugo patila za fudbalerom.

Jedina veza za koju se zna da je imala posle Švajnštajgera bila je sa biznismenom Mihaelom Bejerom, ali i njihova romansa je doživela krah nakon tri godine. Sada nije poznato da li je ova zanosna plavuša zauzeta, ali je poručila jednom prilikom da je Bastijan za nju završeno poglavlje.

FOTO: A-way! / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: JENS KALAENE / AFP / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Tri godine bila je u vezi sa biznismenom Mihaelom Bejerom, a njen emotivni status trenutno je nepoznat.

Sara Brandner i dalje je aktivna u svetu modelinga. U međuvremenu je postala i nutricionista, a propagira prirodan izgled i što jednostavniji način života.

— Ne, ali sve je u redu, dobro sam, jako dobro — poručila je Sara.