2 FRANCUSKINJE OSTAVILE SVE BEZ TEKSTA U KANU: Ona zbog NAJDIVNIJEG STAJLINGA, a ubedljivo NAJLEPŠA šokirala pojavom

Veče u Kanu proteklo je u znaku seksepilinih Francuskinja, ali jedna je zaista sve iznenadila odabranom odevnom kombinacijom

Objavljeno: 15.05.2024. 20:52h 21:40h
Autor:
Poznate dame u Kanu, Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Počeo je najprestižniji filmski festival u bajkovitom gradu na Azurnoj obali, a Kan je već drugi dan centar neopisivog glamura i tako će, čini se, biti sve do 25. maja. Za večeras je zakazana projekcija ostvarenja "Furiosa : A Mad Max Saga", a na crvenom tepihu su dominirale prelepe Francuskinje. Međutim, dve su se izdvojile - jedna po najlepšem, druga po najšokantijem stajlingu.

Na naslovnoj slici možete videti s leva na desno: francusku manekenku Sindi Brunu, Mis Francuske 2014. Floru Kokerel, Mis Francuske 2018. Maevu Kuk, britansku manekenku, glumicu i aktivisticu Naomi Kembel i britansko-američku glumicu Anju Tejlor-Džoj. Svaka od njih ponela je potpuno različite kreacije i blistala je na poseban način, mnogi su istakli da su njih pet ove večeri nabolje iznele svoje odevne kombinacija.

foto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Mada, sudeći po komentarima sa svetske javne scene, Maeva je, definitivno, zasenila sve dame.

foto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Haljina joj stoji kao salivena, a iako je imala i svedeni nakit na sebi, kako bi zaokružila autfit, osmeh joj je bio ubedljivo najbolji aksesoar.

foto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

Neverovatno seksepilna, a opet bez vulgarnosti - kažu modni znalci za misicu.

Sa druge strane, Irisi Mitineri, francuska voditelja, model i Miss Universe za 2016. godinu, ostavlila je sve bez teksta kada je zakoračila na crveni tepih.

FOTO: Loic VENANCE / AFP / Profimedia
FOTO: Loic VENANCE / AFP / Profimedia
FOTO: Loic VENANCE / AFP / Profimedia
FOTO: LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Posebno pripadnici jačeg pola su ostajali bez daha zbog njene imresivne lepote, ali njen, najblaže rečeno, neobični stajling je ovoga puta bio mnogo komentarisaniji.

Šta vi kažete?