OVAKO ŠPANCI SPREMAJU TIKVICE UKUSNIJE OD MESA: Gotove su za 10 minuta, a ukus je neverovatan

Foto: Printscreen Youtube/ Moja kuhinja Tanja

Sastojci:

  • 2 oprane tikvice
  • malo maslinovog ulja
  • 1 glavica belog luka
  • so, biber
  • 1 kašičica mlevene paprike
  • pola limuna

Priprema: Iseći tikvice na deblje kolutove, pa staviti da se prže na maslinovom ulju. Posoliti, dodati biber, mlevenu slatku papriku i iseckani beli luk. Promešti i iscediti pola limuna. Promešati i pržiti oko minut.

OVAKO ŠPANCI SPREMAJU TIKVICE UKUSNIJE OD MESA: Gotove su za 10 minuta, a ukus je neverovatan Izvor: Youtube

Bonus video:

This browser does not support the video element.

OVAKO JE NASTALA SRPSKA GASTRONOMSKA EROTIKA: Kuvar Mića napravio Karađorđevu šniclu zbog žene, a evo šta na njoj SIMBOLIŠE LIMUN Izvor: Kurir televizija

Donosimo vam recept za tikvice ukusnije od mesa.