FUDBALER SE ZBOG NJE RAZVEO POSLE 17 GODINA: Ona potpuno nezainteresovana sedi pored njega, a faca mu govori SVE

Pričalo se da je uzrok raspada njegovog braka bila upravo ona, ali ostali su zajedno uprkos glasinama koje su ih zauvek obeležile

Objavljeno: 15.04.2024. 11:55h
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Frančesko Toti i njegova devojka Noemi Boči viđeni su na teniskom meču u Monte Karlu, paparaci su ih uhvatili na tribinama u društvu njihovih prijatelja, a čini se da Totijeva devojka za meč baš i nije bila zainteresovana, te je većinu vremena provela gledajući u telefon.

Sve i dalje zanima da li je upravo ona bila uzrok kraha njegovog 17 godina dugog braka, jer njihova veza počela je poprilično skandalozno.

Vest da se čuveni italijanski fudbaler i njegova supruga, voditeljka Ilari Blasi, razvode nakon 17 godina braka izazvala je 2022. godine veliki šok u javnosti.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pričalo se tada da je sportista prevario bivšu suprugu upravo s Noemi.

"Posle 20 zajedničkih godina i troje predivne dece, moj brak s Frančeskom je gotov. Proces razvoda ostat će naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje porodice", rekla je Ilari tada.

"Pokušao sam pobediti krizu u našem braku, ali sad razumem da je odluka da se razdvojimo, uprkos tome što je bolna, bila i neizbežna. Sve što sam rekao i učinio proteklih meseci bilo je s namerom da zaštitim našu decu, koja će uvek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu. Kako bismo zajedno odgajali troje predivne dece, uvek ću poštovati svoju suprugu. Verujem da će se poštovati naša privatnost, naročito spokoj naše dece", dodao je Toti tada.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glasine da se poznati par razvodi pojavile su se u februaru 2022. godine, a onda su šuškanja demantovali.

"U posljednjih nekoliko sati pročitao sam toliko stvari o sebi, a posebno o svojoj porodici. Nije prvi put da čujem te lažne vesti. Obraćam se svima vama koji sve ovo pišete da budete oprezni jer su u pitanju deca, a decu treba poštovati. Iskreno, stvarno sam umoran od toga da to i dalje poričem", rekao je fudbaler, međutim nešto kasnije iste godine ispostavilo s4e da su glasine bile tačne.

Toti i Noemi ostali su idalje u čvrstoj vezi bez obzira na javnost koja ih je osuđivala i probleme, kao i glasine koji su ih pratili.

Ona je diplomirala poduzetništvo i bankarstvo na privatnom fakultetu LUMSA u Rimu, a bavi se i dekoracijom cveća. Iza nje je brak s Marijem Kaučijem, vlasnikom niželigaškog fudbalskog kluba Tivoli, s kojim ima dvoje dece.

Stil / showbuzz

Bonus video: