POSNE ĐUL RUŽICE: Veoma mekane i sočne, a ne zna se da li se brže prave ili jedu

Foto: Printscreen Youtube / Kuhinja Valentina Mašković

Sastojci:

  • 500 g gotovih kora za pitu

Fil

  • 500 g praziluka
  • 500- 600 g šampinjona
  • 2 srednja krompira
  • Ulje
  • so
  • biber
  • 100 ml piva + 100 ml piva za premazivanje
  • 50 ml ulja

Priprema:

POSNE ĐUL RUŽICE: Veoma mekane i sočne, a ne zna se da li se brže prave ili jedu Izvor: Youtube

Bonus video:

This browser does not support the video element.

OVAKO JE NASTALA SRPSKA GASTRONOMSKA EROTIKA: Kuvar Mića napravio Karađorđevu šniclu zbog žene, a evo šta na njoj SIMBOLIŠE LIMUN Izvor: Kurir televizija

Donosimo vam najbolji recept za posne đul ružice koje se spremajuj za tili čas.