POSNA SLAVSKA SARMA: Uz OVAJ mali trik ukus će biti fantastičan - savršeno gurmansko iskustvo

sarma.jpg
Foto: Printscreen/YouTube

Potrebno je:

  • Veća glavica kupusa
  • 1 šolja pirinča
  • 4-7 krompira
  • 4,5 glavice crnog luka
  • 3,4 čena belog luka
  • 3,4 šargarepe
  • So, biber, suvi začin, tucana paprika, lovorov list
  • Vode po potrebi

Priprema: Izrendati šargarepu i krompir. Crni luk izdinstati, pa dodati beli luk. Kada se sve prodinsta dodati šargarepu i krompir, pa onda i pirinač. Preko dodati začine i sve izmešati dok se lagano krčka.

Kada ste napravili smesu, uvijte sarmice i poređajte ih u šerpu. Naliti vode da sarmice ogreznu, a onda ih kuvati na laganoj vatri oko 3 do 4 sata. Prijatno

POSNA SLAVSKA SARMA: Uz OVAJ mali trik ukus će biti fantastičan - savršeno gurmansko iskustvo Izvor: Youtube

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno! Izvor: Kurir televizija

Bez mesa i ribe, savršena posna sarma samo od odabranog povrća