BIVŠA ŽENA IGORA JURIĆA JE PRAVA DAMA I U 50. GODINI IZGLEDA NEVEROVATNO ZANOSNO: Svi kažu da je sušta suprotnost MILENI

Na račun izgleda bivše žene Igora Jurića pristižu svakodnevno pohvale, a najviše se može čuti da u 50-oj izgleda kao devojčica.

Objavljeno: 23.11.2023. 09:44h 19:07h
Autor:
Milena Popović i Mirjana Jurić, Foto: Printscreen Instagram / milena_bogdan / saskajuric

Državni sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i bivša žena političara Olivera Ivanovića - Milena Popović, već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Juriće, predsednikom Centra za nestalu i zlostavljanu decu, a njihova romansa ne prestaje da intrigira javnost. Čini se kao da su ih teške sudbine spojile, te su jedno u drugom pronašli utehu i razumevanje, a da su osećanja sve jača, Milena je pokazala i gestom.

Naime, nedavno je Igor proslavio 50. rođendan, a njegova lepša polovina mu je pripremila iznenađenje u krugu najbližih. Osim večere za porodicu, rođendanske torte i dekoracije, Milena je slavljeniku uputila prelepu emotivnu poruku.

"Srećan ti rođendan, radosti moja. Hvala ti što si me oživeo. Voli te tvoja žena. Zauvek", napisala je Milena.

I dok Popovićevu imamo prlike da vidimo svakog dana, što zbog posla kojim se bavi, što zbog ljubavne priče koja je medijima interesantna, bivša supruga Igora Jurića, s druge strane, potpuno se povukla iz javnog života i o njenoj privatnosti se ne zna gotovo ništa.

foto: Printscreen Instagram/ saskajuric

Iako je doživela najteži životni udarac, upamćena je kao neverovatana lavica, a svu svoju pažnju je usmerila ka ćerki Saški, koja koristi svaku priliku da na mrežama podeli momente koje provodi sa mamom.

foto: Printscreen Instagram/ saskajuric

Tako joj je u avgustu i čestitala 50. rođendan, a mnogi su istakli da joj nikada ne bi dali te godine. Prepoznatljiva po kratkoj kosi, Mirjana izgleda neverovatno mladoliko, te se mogu čuti opaske da je lepša nego ikada.

foto: Printscreen Instagram/ saskajuric

Kada je modni ukus u putanju, čini se, da se veoma razlikuje. Milena, sa jedne strane, voli crne kombinacije koje začini nekim komadom garderobe u jarkoj boji. Takođe, čipka je vrlo zastupljena u njenom stajlingu, te neretko u prvi plan ističe bujno poprsje.

FOTO: Printscreen Instagram / milena_bogdan
FOTO: printscreen/instagram/milena_bogdan
FOTO: Printscreen Instagram / milena_bogdan
FOTO: Printscreen Instagram / milena_bogdan
FOTO: Printscreen Instagram / milena_bogdan
FOTO: Printscreen/Instagram/milena_bogdan
FOTO: Printscreen/Instagram/milena_bogdan
FOTO: Printscreen/instagram

Sa druge strane, Mirjana bira umnogome ležernji stil, preferira interesantne kombinacije kojima daje svoju autentičnost. Udobne farmerke, bele lagane pantalone, pastelne i svetle bluze i majice, kao i ležerne trenerke je ono u čemu je najčešće možemo videti na fotografijama.