DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA BEZ ADITIVA I KONZERVANSA: Nema ukusnijeg namaza, a sprema se za manje od 10 minuta
Donosimo vam najbolji recept za domaću pileću paštetu, bez aditiva i konzervansa.
Objavljeno: 04.11.2023. 18:11h
Autor:
Autor:
Sastojci:
- 250 g kuvanog pilećeg mesa (belo meso ili otkošteno od bataka, krila...)
- sok od 1/2 limuna
- 2 kašike kiselog mleka (pavlake)
- 3 trugla zdenka sira (krem sir)
- 1 kašičica soli
- 1/2 kašičice bibera
- 1 kašika senfa
- 2 kašike maslinovog ulja ili suncokretovog ulja
Priprema:
Sipati sve sastojke u blender i miksati od 7-10 minuta, može i štapnim mikserom. Ostaviti u frižider na hlađenje.
Bonus video:
( Stil )