MAJKL DAGLAS JE ŽIVEO U ISTOJ VILI SA SADAŠNJOM I BIVŠOM ŽENOM: Pravi razlog koji se krije iza ovakve odluke je ŠOKANTAN

Ni za jednu stranu ovakva odluka nije bila ni najmanje prijatna ali ipak nešto je presudilo.

Objavljeno: 17.10.2023. 08:40h 08:56h
Autor:
Pravi razlog života Majkla Daglasa sa bivšom i sadašnjom ženom u istoj vili., Foto: Profimedia

Majkl Daglas je nekada bio oženjen Diandrom Luker. Oboje su se zaljubili na prvi pogled i venčali samo 6 nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju. Iznenada, 22 godine kasnije, odlučili su da se razvedu i niko ne zna zbog čega. Ipak, on i njegova sadašnja supruga Ketrin Zita Džons živeli su u istoj kući sa bivšom. Otkrivamo razlog koji se krije iza ove neobične odluke.

foto: Profimedia

Majkl i Diandra su bili zajedno 22 godine.

Majkl je upoznao Diandru kada je imao 32 godine, a ona je bila 19-godišnja studentkinja. Venčali su se samo 6 nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju i bili su u braku 22 godine. Na kraju su se razveli 2000. Bivši par nije osećao potrebu da komentariše svoju odluku u javnosti tako da razlog njihovog iznenadnog razvoda ostaje nepoznat.

foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njihov razvod je pomalo skandalozan.

Majkl i Diandra imali su jednu od najvećih brakorazvodnih nagodbi u Holivudu. Diandra je imala pravo na 45 miliona dolara i 2 njihova imanja u Santa Barbari i Kaliforniji. 11 godina kasnije tražila je 50% njegove uplate za "Vall Street: Novac nikad ne spava", koji je snimljen 2010. Diandra kaže da nije „pohlepna“ osoba. Takođe je priznala da se često pita da li je trebalo da „odšeta”.

foto: Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Kupio je deo imanja svoje bivše.

Prema sporazumu o razvodu, morali su da dele svoju vilu od 250 ari. Tako su on i Diandra provodili 6 meseci godišnje u svom domu na Majorci. Njegova nova supruga Ketrin takođe je pristala da tamo živi. Kasnije je Majkl otkupio udeo svoje bivše u imanju S’Estaca i konačno je imao vilu samo za sebe.

foto: Reuters/Mario Anzuoni

Svima je bilo neprijatno.

Majkl priznaje da mu je bilo neprijatno da deli kuću sa bivšom ženom. Tvrdi da 6 meseci nikome nije bilo prijatno. Glumac ne želi da se iseli sa Majorke. U stvari, on želi da ostavi ostrvo svojoj deci i unucima. Ketrin uživa u životu na Majorci, posebno u vrtlarstvu. Jednom je čak objavila video na Instagramu na kojem je pokazala svoj rod paradajza.

FOTO: Beta
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters / Eduardo Munoz
FOTO: Beta / John Shearer
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: AP / Jordan Strauss
FOTO: Tina Korhonen / Avalon / Profimedia
FOTO: Jacson / Splash / Profimedia

Njihov problem je rešen.

Pošto je Majkl kupio deo imanja od svoje bivše žene, on i Ketrin se osećaju mnogo prijatnije. Sada je kuća 100% njihova. Majkl kaže da kuća pripada njegovoj porodici i Ketrin je tu veoma srećna. Osim toga, njegova ćerka tečno govori španski kao i Ketrin koja pored toga zna francuski i velški.