GATARA IM PREDVIDELA BRAK, ALI RAZVOD NIJE MOGLA: Pričali su da zaslužuje MLAĐU i lepšu ženu od nje, a on sve IZNENADIO

Mnogima nije jasno kako se glumac razveo od 13 godina starije žene, koju je dizao u nebesa.

Objavljeno: 17.09.2023. 11:52h
Autor:
Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vesta da se slavni glumac Hju Džekman razvodi od 13 godina starije supruge Debore Li Furnes, sa kojom je proveo 27 godina u braku, šokirala je javnost i dodatno podgrejala glasina o njegovom seksulano opredeljenju. Naime, već dugi niz godina spekuliš se o tome da je glumac gej, te da mu je Debora samo paravan.

"Bili smo blagosloveni time da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u prelepom, ljubavlju ispunjenom braku. Naše putovanje se sada završava i odlučili smo da se rastanemo u želji da nastavimo sa svojim individualnim rastom", stoji na početku njihovog saopštenja o razvodu.

foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Naša porodica je uvek bila i uvek će biti naš najveći prioritet. Započinjemo naredno poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i ljubaznošću. Veoma cenimo vaše razumevanje za želju da sačuvamo našu privatnost u trenucima kada naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju koja se dešava u životima svih nas. Deb i Hju Džekman", piše na kraju saopštenja, a par je potom istakao da je ovo "jedina zvanična izjava na ovu temu koju će bilo ko od njih dvoje dati".

foto: Profimedia

Čini se da slavnom glumcu razvod nije teško pao, dok je nakon saopštenja o istom, uslikan kako šeta bez burme na ruci. Takođe, strani mediji prenose da je viđenj kako uživa u voožnji biciklom, te da dane provodi "kvalitetno", kao i da se maksimalno posvetio sebi.

foto: Profimedia

Način na koji su se njih dvoje spojili bio je sudbonosan, a Debora je u podcastu ''Not an Overnight Success'' otkrila da je živela u Holivudu kad joj je vidovnjakinja rekla da bi se trebala vratiti u Australiju. Glumica se potom vratila u svoju domovinu, a onda uz Hjua dobila ulogu u jednoj seriji.

"Puno bih putovala između Australije i Holivudu. Bilo mi je dosta Holivudu i videla sam vidovnjakinju koja mi je rekla: 'Moraš se vratiti u Australiju'", rekla je Debora.

FOTO: Profimedia
FOTO: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"I tako sam se vratila i doslovce se sve što je vidovnjakinja rekla obistinilo. Dobila sam seriju 'Corelli' i Hju je bio moj kolega.'"

Sada, nakon što su se rastali, mnogi komentarišu da ih je vidovnjakinja spojila, ali da ipak nije mogla da predvidi kraj.