SORAJA JE OD MUŽA DOBILA BLINDIRANI DŽIP VREDAN 360.000 EVRA: Krije ga od od javnosti i niko ne sme ni da pisne o njemu

Njen suprug je poznat kao veoma galantan biznismen a mnogi se pitaju ko je on obzirom da ga tako vešto krije od svih.

Objavljeno: 02.08.2023. 16:24h
Autor:
Ko je muž i otac deteta Soraje Vučelić ?, Foto: printscreen/youtube/soraja.vucelic.style

Pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga starleta Soraja Vučelić je bila u vezi sa mnogim poznatim muškarcima. Nedavno se porodila i na svet donela sina kome je dala ime Kan, a domaću javnost ne prestaje da intrigira ko je njen misteriozni partner koji joj je pružio sve u životu.

Kod izabranog lekara je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Bukvalno je nije osetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i veruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovenom stanju. Sve je promenila u svom životu i nije želela da u javnosti govori o njenoj trudnoći.

Društvene mreže bruje o ocu deteta, o kojem Soraja nije pričala, a mnogi se pitaju da li je to biznismen za kojeg se svojevremeno udala i dodala prezime Masoni.

Domaći mediji prenose da je Soraja godinama u vezi sa biznismenom koji se krije od javnosti i koji u inostranstvu drži klub u kojem nastupaju pevači iz zemlje i regiona.

FOTO: printscreen/instagram
FOTO: printscreen/instagram
FOTO: prinstcreen/youtube
FOTO: printscreen/youtube
FOTO: printscreen/instagram
FOTO: printscreen/instagram
FOTO: Kurir / Zorana Jevtić
FOTO: Kurir / Zorana Jevtić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić

Prošle godine je Soraji organizovao rođendansku žurku u Instanbulu koja ga je koštala čak 120.000 evra. Par meseci pre žurke, Soraja je od njega dobila blindirani džip na poklon, vredan 360.000 evra, prenosi Alo.rs