ŽENE SU JOJ ZAVIDELE MISLEĆI DA U 6. DECENIJI IZGLEDA KAO DEVOJKA: Za muškarce je bila bomba, a onda je usledio OBRT

Evo kako bez fotošopa izgleda glumica u 6. deceniji za koju su svi mislili da je savršena.

Objavljeno: 04.06.2023. 08:00h
Autor:
Kako bez fotošopa izgleda glumica u 6. deceniji za koju su svi mislili da je savršena, Foto: RHTY/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dona Deriko ponosno gazi 6. deceniju, a svojim mladolikim izgledom ne prestaje da oduševljava javnost. Slike koje redovno dodaje na svom Instagramu dokaz je da ova žena s godinama izgleda sve bolje i mlađe.

Ženama je otrkila tajnu savršenog izgleda i način svoje ishrane i delilila savete, a onda su isplivale fotografije na kojima Dona ne liči na sebe.

Bez filtera, fotošopa i aplikacija za ulepšavanje, fotoreporteri stranih medija nedavno su je uslikali u sasvim običnoj šetnji. Ljudi prosto nisu mogli da veruju da je u pitanju Dona Deriko, koja na svom Instagram profilu izgleda brutalno.

Fotografije čuvene glumice dospele su do društvenih mreža, a kako prenose strani mediji, Dona Deriko izgleda u potpunosti neprepoznatljivo.

Razlika između njenih fotografija na Instagramu, i onih koje uslikaju fotreporteri je, i te kako primetna, a Dona Deriko ne može da sakrije činjenicu da je za njen fizički izgled na društvenim mrežama u 56. godini ipak zadužen fotošop.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"Mislim da je kritikovanje žena na osnovu njihovih godina nepravedno. Muškarci se ne suočavaju sa istim ispitivanjem, a mislim da se ni njima to ne bi dopalo. Nažalost, znam da to neće nestati jer je to deo naše kulture.", rekla je Dona jednom prilikom.