TELO MARGO ROBI IZAZIVA ZAVIST SVAKE ŽENE NA PLANETI: Ove farmerke su apsolutni hit za proleće 2023. godine

Margot Robi, blistala je u crnom bikini topu i plavim farmerkama, dok je prošetala svoje savršeno istrenirano telo na crvenom tepihu.

Objavljeno: 10.05.2023. 11:19h
Autor:
Holivudska Barbi ponovo blistala na crvenom tepihu, Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prirodna lepota holivudske glumice ponovo je privukla pažnju na crvenom tepihu. Margo Robi bila je veličanstvena na ovogodišnjoj Chanel reviji i svojim originalnim stajlingom se izdvojila od ostalih zvezda.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na sebi je imala crni bikini koji je upotpunila neobičnim metalnim prslukom. Obukla je duge teksas široke pantalone sa viskom strukom a uz njih je iskombinovala crnu proštepanu Chanel torbu. Njena duga platinasta kosa stilizovana je velikim loknama dok je šminka bila jednostavna što je naglasilo prirodnu lepotu ove glumice.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za potrebe snimanja njenog novog filma "Barbie" Margo se podvrgla intenzivnim treninzima i redukciji ishrane, a rezultati su i više nego očigledni. O 'Barbi dijeti' govorila je u nedavnom intervjuu za British Women Health. Osnovno načelo ovakve ishrane je vrlo malo ugljikohidrata i izbegavanje slatkiša.

"Moj doručak se obično sastoji od ovsenih pahuljica i šejka za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru odrezak od tune i slatki krompir. Danju pijem čaj kojim sam opsednuta od kada živim u Velikoj Britaniji", izjavila je Margo.

Margo važi za jednu od najstilizovanijih dama među glumicama. Njen stil je zaista besprekoran kako na javnim događajima tako i u privatnom životu. Pogledajte galeriju pa prosudite i sami!

FOTO: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: EPA / Nina Prommer
FOTO: Reuters / Hannah McKay
FOTO: Profimedia