TEŠKO BOLESNOG GLUMCA KORISTI DA POSTANE SLAVNA: Konačno je dočekala svojih 5 minuta, a on NESTAJE pred očima sveta

Ženu čuvenog glumca Brusa Vilisa optužili su da želi da postane slavna, a sve na račun njegove bolesti.

Objavljeno: 18.03.2023. 21:17h
Autor:
Ženu teško bolesnog glumca optužili da ga koristi da postane slavna, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Od kako se saznalo da slavno ime Holivuda Brus Vilis boluje ne samo od afazije, već i od demencije, kao i da je njegovo stanje ozbiljnije nego što se mislilio, pažnja je usmerena ne samo na njega, već i na njegovu porodicu.

Tako se nedavno pročulo da se Demi Mur preselila kod njih kako bi im pomagala, a koliko je bolest uznapredovala bilo je jasno nedavno kada su glumca paparaci uslikali na kafi sa prijateljima, nakon čega se oglasila upravo njegova druga supruga.

Brus Vilis boluje od demencije foto: Profimedia

"Ako ste neto ko se brine za nekoga sa demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvesti nekoga u svet i voditi ga sigurno, čak i samo da biste dobili šoljicu kafe. Jasno je da postoji još puno prostora za edukaciju o tome. Dakle, ovo ide prema fotografima i snimateljima koji pokušavaju da dobiju ekskluzivu mog supruga. Držite se na udaljenosti", započela je Ema.

"Znam da je ovo vaš posao, ali držite udaljenost. Molim vas, nemojte vikati na mog supruga, pitati ga kako je, što god. Jednostavno nemojte to raditi. Dajte mu prostora. Omogućite našoj porodici ili bilo kome ko je s njim taj dan da ga mogu sigurno odvesti od tačke A do tačke B. To je moja objava za javnost", dodala je.

Međutim, nakon njenog oglašavanja pojavili su se navodi koji se graniče sa zdravim razumom, kao što je to da Ema koristi "svojih 5 minuta slave" zahvaljujući svom suprugu, a optuživali su je i da je to bio njen plan od samog početka.

Razumljivo, s obzirom da takvih komentara nije bilo malo, Ema je morala da se oglasi još jednom i da jednom zasvagda stavi tačku na bilo kakve navode tog tipa.

"Upravo sam saznala da mnogi govore o tome kako se trudim da dobijem svojih pet minuta slave. Odlično, znači da me slušate. Zato ću sada iskoristiti tih svojih pet minuta, samo što ću ih produžiti na 10 minuta. Uvek ću se zalagati za svog muža. I kad smo već kod toga, cilj mi je da se podigne svest o demenciji i onima koji brinu o osobama sa demencijom, a koji su heroji. Želim svoju tugu i svoj bes da preusmerim u nešto dobro. Predugo sam ćutala", poručila je Ema i ponovo zamolila paparace da ostave njenog supruga na miru.

Brus Vilis sa porodicom foto: Profimedia

Takođe je demantovala da se Demi uselila sa njima. "Hajde da to sasečemo u korenu. To je tako glupo, molim vas prestanite", poručila je, nakon čega je dobila sijaset komentara podrške.

Podsetimo, Brusu Vilisu najpre je dijagnostifikovana afazija, da bi se ispostavilo da ipak ima jedan oblik demencije koja se, nažalost, razvija velikom brzinom.

Glumac, pokušava da ostane pribran, kako su priznali i članovi porodice, ali mu to ne polazi za rukom uvek, što je rastužilo mnogobrojne fanove, jer je to znak da bolest polako preuzima vođstvo.