Šok!

PAPARACO TAJNO SLIKAO ŠUMAHERA: Legendu Formule 1 niko nije video od 2013, a ove slike otkrivaju NJEGOVO PRAVO STANJE

Mihaela Šumahera u tajnosti je slikao "prijatelj", te sada ucenjuje njegovu porodicu kako će prodati medijima slike sa neverovatnih milion evra!

Objavljeno: 30.01.2023. 10:48h 11:13h
Autor:
Kako sada izgleda Šumaher?, Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iznenađujuća je činjenica da se uskoro navršava 10 godina od kobnog pada legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumaher tokom skijanja. Život mu je tada visio o koncu, njegovo zdravstveno stanje se drži u strogoj tajnosti, a samo određenim ljudima je dozvoljeno da ga vide - odluka je porodice.

Međutim, svetske medije danima potresa vest da jedan od "prijatelja" slikao krišom Šumahera, te se spekuliše da prodaje fotografiju za, čak, milion evra. Ova situacija se ne dešava prvi put, pre par godina pojavio se jedan njegov "drug" koji je uradio nečuveno, prekršio sva pravila porodice i fotografisao Šumahera. Kasnije je fotografije pokušao da proda za pola miliona evra. Međutim, porodica je uspela da spreči objavljivanje slika, a navodno su i platili "otkup".

foto: OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia

Kako se sada suočavaju sa identičnim problemom, nije poznato da li je u pitanju nova osoba ili je isti "prijatelj" sada rešio ponovo da ponudi sporne fotke na prodaju. No, sada se cena popela na vrtoglavih milion evra. A Šumaherova supruga je sve više zabirnuta, jer se plaši da neće uspeti da sačuva njegovu privatnost.

U pitanju je neko ko je vrlo blizak porodici i samom vozaču, ali mediji ne žele da podele identitet. Kako se prenosi, cena prevazilazi finansijske mogućnosti Šumaherove porodice, a osoba odbija bilo kakav način nagodbe.

Podsetimo, Šumaher je od 2013. godine u krevetu, a njegova porodica insistira na tome da javnosti ne budu poznati detalji njegovog stanja i lečenja.

foto: Profimedia

Nenadmašan vozač Formule 1 Mihael Šumaher je pre tačno devet godina na doživeo je stravučan pad na zimovanju u jugoistočnoj Francuskoj. Od tada njegovo stanje je misterija, a mogu da ga viđaju samo najbliži članovi porodice. Postoje mnoga nagađanja kako šampion danas izgleda, a tek povremeno neka informacija procuri u javnost.

Naime, kada se dogodila nesreća 29. decembra 2013. godine, niko nije mogao ni da pretpostavi sa kakvim sve posledicama će se suočiti Šumaher.

- Udario je u stenu, ali je tom prilikom nosio kacigu. Hitna pomoć stigla je do njega osam minuta kasnije i odmah organizovala helikopterski prevoz do bolnice. Bio je šokiran i pomalo zabrinut, ali u svesnom stanju... Moguće je da je pretrpeo povrede lobanje, ali nije ništa ozbiljno - bila je prva izjava direktora skijališta Kristofa Žerninjona-Lekomat.

foto: Profimedia

Nakon toga Mihaela niko više u javnosti nije video, a policija je tada morala da opkoli bolnicu kako bi sačuvala legendu koja se se borila sa život. Iako su se svi nadali da će večiti pobednik uspeti i sa ovim da se izbori, krenule su da stižu loše vesti. A o njegovom stanju je prvi progovorio poznati neurohirurg Kolin Šif, istaknuvši da Šumaher nikada neće biti onaj stari!

Na dosadašnje Šumaherovo lečenje porodica je potrošila više od 40.000.000 dolara samo do 2020. godine. Bili su primorani da prodaju kako vredne stvari kultnog vozača formule 1, kao i porodično imanje od 6 miliona dolara i druge dragocenosti.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

I Korina Šumaher je u nekoliko navrata jako emotivno pričala o svom suprugu, koji joj svakoga dana sve više nedostaje.

- Mihael mi nedostaje svakog dana. On je ovde, na drugačiji način, ali je ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak. Pokušavamo da živimo kao porodica, onako kako bi se Mihaelu dopadalo. Živimo zajedno, radimo terapiju, činimo sve što možemo da mu bude bolje i udobno. Veoma mi je važna njegova privatnost. Ceo život je štitio on nas, sada mi štitimo njega - istakla je.