BILA JE NAJLEPŠA GLUMICA I SVI SU JOJ SE DIVILI: Od operacija se skroz izdeformisala i izgleda kao da je pretrpela šlog

Deniz Ričards važila je za najlepšu plavušu Holivuda, a sada se upropastila plastičnim operacijama.

Objavljeno: 16.01.2023. 10:57h
Autor:
Najlepša glumica zbog operacija ne liči na sebe, Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Karijeru je započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

Jedno vreme naslovne strane punila je svojim uspesima, međutim to se ubrzo promenilo kada je stupila u turbulentan brak s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (17) i Lolu Šin (15), ali i zbog učešća u rijalitiju "Domaćice iz visokog društva". Brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

Deniz Ričards važila je za najlepšu glumicu Holivuda foto: Profimedia

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

Nažalost, Deniz je, kao i njene brojne koleginice imala problem da se pomiri sa starenjem, te je pomoć potražila u ordinacijama hirurga. Vremenom je njena zavisnost od operacija učinila njen lik neprepoznatljivim, a nove fotografije idu u prilog toj tvrdnji.

Deniz se potpuno upropastila operacijama foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, Deniz su paparaci uslikali prilikom kupovine sa suprugom, a iako se krila ispod kačketa, nikome nije promaklo da je ponovo nešto radila sa licem. Čini se da su njena usta ponovo veća nego što su bila, a zbog svega su "pala" na ivicama formirajući takozvani "osmeh Džokera".

Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mogli su se pročitati i zabrinuti komentari fanova koji su najpre posumnjali da nešto nije u redu.

Njene najnovije fotografije izazvale su negativne komentare foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Izgleda kao da je pretrpela šlog", "O bože, šta je uradila sa licem", "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara", "Deco, gledajte kako fileri ne treba da izgledaju"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Deniz Ričards tvrdi da nije imala nikakve intervencije foto: Profimedia

I zaista, Deniz na prvi pogled zaista deluje kao da ima zdravstvene probleme i nejasno je zašto je uopšte i otišla pod nož s obzirom da joj operacije nisu ni najmanje bile potrebne.

"Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere", rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i "izmučeno", pogotovo u poslednje vreme.

Fanovi je očajnički mole da se okane intervencija, međutim, čini se da Deniz još uvek vodi onim "valjda više verujete meni, nego sopstvenim očima", i negira bilo kakve operacije, a u nastavku teksta pogledajte još njenih fotografija i sami procenite koliko se promenila.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Kurir Arhiva
FOTO: Profimedia
FOTO: AP
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia