IMA SKORO 100 KG I OBUKLA JE POTPUNO PROVIDNU HALJINU: Ponosno ističe obline i ne haje za KRITIKE i uvrede zbog izgleda

Plus sajz manekenka Ešli Grejem našla se na meti kada se na nedavnom događaju pojavila u potpuno providnoj haljini.

Objavljeno: 12.12.2022. 11:45h 13:26h
Autor:
Manekenka od 95 kilograma obukla providnu haljinu i pokazala sve, Foto: BERTRAND RINDOFF PETROFF / Bestimage / Profimedia

Ešli Grejem, jedna od najlepših plus size manekenki današnjice ponovo je jednim potezom napravila haos na mrežama i pokrenula lavinu komentara kada se na gala događaju u organizaciji časopisa "Time", pojavila u potpuno providnoj kreaciji.

Zavodljiva tolaleta načinjena je od svetlucave mreže, a manekenka je ispod nosila crni duboki veš, sačuvavši tako svoje najintimnije delove od raoznalih pogleda, a opet zagolicavši maštu svima.

Izgled je upotpunila elegantnim sandalama sa visokom potpeticom, i gotovo da nije bilo osobe koja se za njom nije okrenula.

Ešli već duže vreme nismo mogli da vidimo u zavodljivijem izdanju, a mora se priznati da je seksi kombinaciju iznela poput boginje, iako je bilo i onih koji su je prozivali da sa 95 kilograma ne bi trebalo da nosi ovako nešto.

Eški Grejem pokazala je da je puna samopouzdanja foto: Printscreen/instagram

Ona je još jednom pokazala da je negativni komentari ne dotiču i da obožava svoje telo i obline. Pravo je osveženje videti da postoje i oni koji ne haju za nametnute standarde lepote, već "dominiraju" sa svim onim što pojedinci smatraju neprihvatljivim.

Ešli se ne plaši da pokaže da nije savršena, ali da su harizma i vera u sebe puno bitniji od savršene figure.

FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia