DOK NIJE UPOZNALA RONALDA RADILA JE KAO PRODAVAČICA: Georginine fotografije iz tog perioda dokaz su šta novac čini

Georgina Rodrigez pre veze s Kristijanom Ronaldom vodila je potpuno drugačiji život, a drugačije je i izgledala.

Objavljeno: 08.11.2022. 21:52h 21:56h
Autor:
Kako je Ronaldova devojka izgledala dok je bila prodavačica?, Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Mnogo se u poslednje vreme govori o fizičkom izgledu Georgine Rodrigez, devojke fudbalera Kristijana Ronalda.

Otkako je svetlo dana ugledao njen dokumentarac "I Am Georgina" gde je govorila o svojoj porodici, mladosti, trenutnom životu i naravno, odnosu s Ronaldom, gledaoce je zaintrigirao njen život pre glamura i bajke koju trenutno ima.

Georgina Rodrigez znatno se promenila foto: Profimedia

Svog princa na belom konju, Ronalda, upoznala je 2016. godine u dizajnerskoj prodavnici Gucci u Madridu gde je radila kao prodavačica.

"Kada sam izlazila iz radnje, videla sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dečakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta", rekla je Georgina.

Ipak, nakon nekoliko nedelja, njenim šefovima se nije svidela pažnja koju je počela da dobija. Tako je Georgina na posao dolazila autobusom, a kući bi odlazila u skupocenom Bugatiju. Kad su Ronaldovi obožavatelji saznali gde mogli da ga sretnu, okupirali bi radnju i satima stajali ispred, a onda su šefovi shvatili kako bi gužva mogla da otera njihove bogate kupce pa su joj dali otkaz.

Pre nego što je upoznala Ronalda Gerorgina je radila kao prodavačica foto: Profimedia

Upućeniji izvori tvrde kako je to jako zabolelo Georginu koja se otad hvali luksuznim životom, između ostalog, i kako bi bivšem poslodavcu pokazala da je sada deo te elite.

A sada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima vidimo Georginu kako je izgledala dok je radila za pomenuti brend. Tako na svakoj fotografiji možemo da je vidimo u beloj košulji i crnim poslovnim pantalonama, a teško je ne primetiti da se prilično promenila od tada.

FOTO: TL / The Photo One / Profimedia
FOTO: TL / The Photo One / Profimedia
FOTO: F.CALLEJON / The Photo One / Profimedia
FOTO: TTL / The Photo One / Profimedia
FOTO: TL / The Photo One / Profimedia

"Kao devojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Niko mi dok sam bila mala nije rekao da sam lepa. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Niko nije savršen, ali smo unikatni", rekla je jednom Georgina koja o svojim operacijama nikada nije javno progovorila.

Georgina je drastično promenila izgled tokom godina foto: MICHAEL BUHOLZER / AFP / Profimedia

Iako ne može da ospori da je ova Argentinka i prirodno lepa, svejedno vidimo da nije za sve zaslužna majka priroda. Tako postoje i stare fotografije s početka veze s Ronaldom, a kada ih vidimo danas, vidno je da se Georgina od obične devojke koja se preterano nije sređivala, pretvorila u divu koja je sve na sebi dovela što bliže savršenstvu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia