BIO JE SA 4.000 ŽENA, A LJUBAVNICE MU BIRA 44 GODINE MLAĐA DEVOJKA: Sada se saznalo da je ljubio i DVOJICU KOLEGA

Mik Džeger navodno je imao romansu s Kitom Ričardsom i Mikom Tejlorom, tvrdi autorka Lesli-En Džons u svojoj novoj knjizi "The Stone Age".

Objavljeno: 07.10.2022. 16:20h 17:07h
Autor:
Mik Džeger je imao afere sa muškarcima, Foto: Profimedia

Frontmen grupe "Rolling Stones" Mik Džeger poznat je po romansama s nekima od najpoželjnijih žena sveta, uključujući Džeri Hol, Merien Fejtful, Anitu Palenberg i Maršu Hant. Mediji su u jednom trenutku preneli da je slavni roker spavao sa čak 4.000 žena, ali pevač to nikada nije javno potvrdio.

Ipak, sada se šuška da je Mik voli i muškarce, a razlog svega je nova knjiga spisateljke Lesli-En Džouns koja tvrdi kako Džeger nije samo legendarni ženskaroš i da je zaveo više muškaraca, uključujući i dvojicu članova njegovog benda.

Mik Džeger navodno voli i muškarcefoto: Profimedia

Lesli-En u svojoj novoj knjizi "The Stone Age" piše kako je vreme da se Džeger proglasi kao biseksualna ikona navodeći kako je imao aferu s Kitom Ričardsom na početku karijere, kao i s gitaristom Mikom Tejlorom, koji je svirao u Stonsima od 1968. do 1974. godine.

Obojica muškaraca navedeni su na podužem popisu svih ljubavnika članova benda tokom godina, koji je dodatak knjizi.

Mik Džeger navodno je imao aferu sa dvojicom članova svog benda

Spominje se i Džegerova navodna romansa s Dejvidom Bouvijem, o kojoj je ranije progovorila pevačica Ava Čeri, koja tvrdi da je imala trojku s Mikom i Dejvidom. Još jedan od Džegerovih ljubavnika je austrijski glumac Helmut Berger, čovek koji ga je upoznao sa njegovom prvom suprugom Bjankom.

U svojoj novoobjavljenoj knjizi Džouns citira intervjue Anite Palenberg i Merien u kojima su obe potvrdile da je između Džegera i Ričardsa postojala međusobna privlačnost.

"Čim sam ih prvi put upoznala, videla sam da je Mik zaljubljen u Kita", rekla je jednom prilikom Anita, koja je preminula 2017. godine.

"Osećala sam da među njima postoji seksualna tenzija. Jednim delom sam znala da je Mik biseksualan", izjavila je tom prilikom Fejtful.

Detalje o Mikovoj navodnoj vezi s Tejlorom autorki je ispričao Pol Levet, koji se jednom prilikom družio s bivšom suprugom gitariste, Rouz.

"Ispričala mi je da je jednom zatekla svog supruga u krevetu s Mikom Džegerom. Zašto bi mi to rekla ako nije istina?" tvrdi Levet.

Glasine o Džegerovoj i Tajlorovoj vezi kruže već dugi niz godina. Autor Kristofer Andersen u svojoj knjizi iz 2012. godine je napisao kako ih je jedan od asistenata jednom prilikom uhvatio zajedno u krevetu. On u svojoj knjizi navodi i da je Džeger imao aferu s Brajanom Džonsom, originalnim frontmenom grupe Rollingstones, na osnovu tvrdnji Anite Palenberg, koja je bila u vezi sa obojicom.

I sam Džeger jednom je prilikom rasplamsao glasine o njihovoj romansi.

"Mik Tejlor je bio uzbudljiv, veoma fin i dao mi je nešto što mogu da pratim. Neki ljudi misle da smo bili najbolja verzija benda sa njim", rekao je Mik u intervjuu 1995. godine.

Autorka Džons u svojoj knjizi spekuliše kako je Džeger postao ženskaroš jer se nije osećao prijatno jer su ga privlačili muškarci i to je uticalo na njegov nedostatak samopouzdanja i muškosti.

Mik Džeger važi za velikog ženskarošafoto: Profimedia

Poslednja poznata devojka Mika Džegera je balerina Melani Hemrik, koja je 44 godine mlađa od njega i zajedno su od 2014. godine, ali se retko pojavljuju zajedno u javnosti. Za njih važi da imaju "otvoreni odnos", kao i da je ona ta koja mu bira ljubavnice.

Mik džeger trenutno je u vezi sa 44 godine ženomfoto: Profimedia