danas su nerazdvojni

BIVŠI PREDSEDNIK ZAPOČEO ROMANSU SA 18 GODINA MLAĐOM DOK JE BIO U VEZI: Njihova afera tresla je javnost

Bivši francuski predsednik započeo je vezu sa glumicom Žili Gaje još dok je bio u vanbračnoj zajednici. Ljubavna afera tresla je javnost, a danas se ne razdvajaju.

Objavljeno: 27.08.2022. 16:43h 16:52h
Autor:
Foto: Profimedia

Nakon što je magazin Klozer 2014. godine objavio zajedničke fotografije bivšeg francuskog predsednika Fransoe Olanda (68) i glumice Žili Gaje (50), nastao je opšti haos.

Magazin je objavio njihove fotografije tvrdeći da su u ljubavnoj romansi, nakon čega ih je glumica tužila. Glumica je dobila sudski spor, te je pomenuti magazin morao da joj isplati 15.000 evra odštete.

foto: Profimedia

Sud je od magazina zahtevao da na naslovnu stranu objavi presudu.

Glumica je takođe tražila 50.000 evra za narušavanje privatnosti, kao i moralnu odštetu. Ovaj skandal doživeo je globalne razmere, dok je tadašnja Olandova partnerka Valeri Trirvajler završila u bolnici nakon saznanja za aferu svog partnera.

foto: Profimedia

Valeri se tada rastala od svog nevenčanog supruga OIanda, zbog koje je bivši francuski predsednik prekinuo vanbračnu zajednicu sa Segolen Roajal, sa kojom inače ima četvoro dece.

foto: Profimedia

Ipak, nakon velikog skandala koji je tresao javnost, Žili i Fransoa su priznali svoju ljubav koju su ove godine krunisali brakom.

foto: Profimedia

Glumica iza sebe ima zanimljivu karijeru, odigrala je više od 50 uloga, a takođe je pozirala naga za određene magazine. Žili je poznata i po svojim eksplicitnim scenama koje je igrala, te su mediji tada pisali o tome kao o negativnoj osobini koja ne ide uz jednog predsednika države.

Uprkos svim skandalima i spekulacijama, par poručuje da je zaljubljen, a paparaci su nedavno zabeležili par fotografija zaljubljenih golupčića.